BØGE Storkøkken - køkkenudstyr og service til professionelle...

Få nyheder og tilbud først

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag.

TELEFON: 44 66 28 11 -  KONTAKT OS

0vare(r)

Du har ingen varer i kurven.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • tm5 thermomix tm5 thermomix
  • Thermomix TM5 Thermomix TM5

Thermomix TM5 alt-i-én køkkenmaskine

Varenr.: 35107009001

Hurtigt overblik

Thermomix TM5 - den ultimative køkkenmaskine


Thermomix er en 12-i-én-maskine - du kan veje, mikse, ælte, male, hakke, piske, røre, emulgere, tilberede og meget mere. Det er den ultimative køkkenmaskine for den travle og kreative i køkkenet.

På trods af de mange funktioner er maskinen nemt betjent på den lækre touch-screen i farver med danske tekster.21 forskellige hastighedsindstillinger.
Kan indstilles med 5 graders intervaller.
Funktion med 98 graders indstilling.
El: 230 volt 1,5 kw.
BxDxH: 326x326x341 mm
Ekskl. moms: 7.756,00 kr Inkl. moms: 9.695,00 kr
Vil du vide mere om dette produkt så stil spørgsmål her
  • Spørgsmål om Thermomix TM5 alt-i-én køkkenmaskine
  • Send

Detaljer

Thermomix TM5 blender


Thermomix TM5 blender

Thermomix TM5 blender alt fra supper, purérer, babymos, pesto  til cocktails med eller uden is, mange forskellige slags juicer, dressinger.

Thermomix TM5 damper


Thermomix TM5 damper

Ved dampning bevares 60% flere minaraler og vitaminer. Yderligere bevares farve, struktur samt ikke mindst smag væsentligt bedre. Thermomix kan dampe i kogeindsatsen og i Varoma.

Thermomix TM5 emulgere


Thermomix TM5 emulgere

Ved kombinering af varme og omrøring kan Thermomix TM5 emulgere og på den må fremstilles der nemt f.eks. bearnaise og hollanaise - der kan også nemt røres mayonaise. Thermomix er perfekt til dressinger og saucer.

Thermomix TM5 hakker


Thermomix TM5 hakker

Hak nemt fisk og fars - eller hak dine krydderuter, løg og hvidløg på ingen tid. Du kan også hakke friske grønsager i både små og store mængder.

Thermomix TM5 maler


Thermomix TM5 maler

Hastigheder på mere end 10.000 omdrejninger i minuttet eller over 250 km/t og en specialdesignet kniv giver det perfekte resultat hvis der f.eks skal males ris, mel, kaffe eller noget helt andet.

Thermomix TM5 pisker


Thermomix TM5 pisker

Den medfølgende "sommerfugl" pisker f.eks. æggehvider og fløde, men er også perfekt til at skumme saucer så de bliver lette og elegante eller cremer og puré.

Thermomix TM5 rivejern


Thermomix TM5 rivejern

Riv alt fra grøntsager til f.eks. råkostsalat eller ost til gratinering.

Thermomix TM5 røremaskine


Thermomix TM5 røremaskine

Med en kniv der er skap på den ene side og "flad" på den anden kan den nemt bruges som røremaskine, ved blot at ændre retning på omrøringen så maden ikke hakkes.

Thermomix TM5 smelter


Thermomix TM5 smelter

Den præcise kontrol af varme giver mulighed for f.eks. at smele chokolade helt uden brug af vandbad. Eller lav klares smør på ingen tid.

Thermomix TM5 tilbereder


Thermomix TM5 tilbereder

Thermomix kan tilberede stort set alt lige fra grøntsager, ris, kartofter og meget mere. Det foregår med det såkaldte 4-lags system, der er opdelt med Varomabakken, Varomaskålen, røreskålen. Indstil blot tid og varme – og brug tiden på noget andet imens. Når Thermomix afgiver bip-lyd er en komplet middag klar.

Thermomix TM5 vejer


Thermomix TM5 vejer

Thermomix har indbygget avanceret vægt, der nemt kan nulstilles ved hver vejning eller ingrediens - så der f.eks. nemt kan afvejes til bagværk m.v.

Thermomix TM5 ælter


Thermomix TM5 ælter

Thermomix kan ælter alle former for dej og er udviklet til bagere - der omrøres automastisk/skiftevis 5 gange i hver retning for at opnå det pefekte resultat.

Yderligere information

Varenr. 35107009001
Producent Thermomix