Coldline Master 700 Fryseskab A70/1B

KONTAKT OS FOR PRIS / TILBUD

  Telefon nummer


  Direkte kontakt

  ANMOD OM TILBUD

  Kan du ikke se prisen på et produkt, eller vil du gerne anmode om et tilbud?

  Coldline Fryseskab Marster 2/1 GN A70/1B
  Udført i rustfrit stål ind/udvendigt
  Temperatur-interval: -18 til -22 °C
  Ventileret køling
  Automatisk afrimning
  Brutto-/ Nettovolumen 700/601 L
  Digital temperatur visning,
  Kølemiddel:R290
  Vendbar dør med lås.
  Fodpedal
  3 tråd hylder 2/1 GN
  Isolering 75 mm
  Indvendigt LED lys
  Energiforbrug pr. år 1609 kWh.
  El: 230 Volt 810 Watt
  BxDxH: 740x815x2085 mm
  Energimærke: C

  SKU: A14070600101 Category:

  Om Produktet

  Det perfekt fryseskab til industrielt brug.

  Coldline fryseskab og køleskab fås med kapaciteter fra 350 liter til 1400 liter, med halvdøre, glasdøre, vendbare døre og separate rum til konservering af fisk. Ikke mindst indeholder de forskellige rum med 2 eller 3 temperaturer. 78 løsninger, der opfylder behovene i ethvert køkken.

  Coldline Master 700 Fryseskab A70/1B
  Det elegante design med afrundede udvendige hjørner af coldline fryseskab, har et brugervenligt kontrolpanel med et tastatur, der flugter mod panelet og finish i høj kvalitet. Dette giver Master-skabet et solidt og raffineret udseende.

  Den enkelte struktur af fryseskabene med en isoleringstykkelse på 75 mm er lavet af AISI 304 rustfrit stål af bedste kvalitet. Kompressorerne med høj effektivitet og lavt forbrug fuldender en ramme af fortræffelighed, hvilket gør Master kabinetterne velegnet til intens brug.

  Energimærkning C

  Energimærkning C

  Den enorme energi, som Coldline har investeret i forskning og udvikling, sætter dem i spidsen inden for deres sektor med hensyn til teknologi og innovation.

  Hvert skab er mærket med symbolet FSS (Fast Service System). Disse er udstyret med et kølesystem, der er uafhængigt af dets krop. En funktion, som sikrer store fordele i form af fleksibilitet og service.
  Alle komponenter er let tilgængelige for enkel og rettidig service.

  Downloads

  Datablad

  Download

  Brugermanual

  Download
  About brand
  Køleborde og fryseborde fra Coldline Coldline er et anerkendt og professionelt firma der bl.a. forhandler køleskabe, køleborde og fryseborde til industri. I modsætning til kølesystemer fra visse andre virksomheder har Coldlines kølemøbler fordamperen placeret inde i kølemøblet. Det sikrer en effektiv luftcirkulation og opretholdelse af en perfekt temperatur, selv i tilfælde hvor skabet er udsat for intensiv brug.

  Coldline køle- og frysebord

  Takket være rummeligheden i kompressorrummet fungerer kondensator og kompressor altid under optimale forhold. Dette sikrer pålidelighed og effektivitet over tid. Coldlines køle- og fryseborde opretholder en perfekt ensartet temperatur i hele møblet, selv når skufferne er fyldt op. Skal du have service på dit udstyr inden for køl og frys? Hos Bøge Storkøkken udfører vi service på alt storkøkken udstyr, heriblandt industrikøleskab, industrifryser og meget mere.