Showing all 5 results

Blæstkøler / Blæstfryser

Med en blæstkøler / blæstfryser undgår du madspild og ikke mindst en forbedret økonomi.

Med den traditionelle afkøling af en tilberedt fødevare ved stuetemperatur eller i køleskab, risikerer du en hurtig forringelse af retterne. Med blæstkøleren kan du opbevare dine retter længere. Samtidig oplever du at konsistens, duft og smagen bevares ved brug af en blæstkøler- eller fryser. Du kan på den måde tilberede større mængder mad på én gang og servere det senere.

Kokken som tilbereder store mængder mad der ikke altid skal serveres med det samme vil finde en stor hjælp i en blæstkøler. Blæstkøleren hjælper med at effektivisere arbejdsgangene og at minimere madspildet i høj grad.

Tilberedte retter vil kunne blæstkøles til +3°C og derefter opvarmes i ovnen lige inden servering. Alternativt kan retterne fryses til -18°C og opbevares i en længere tid – uden at det går ud over kvaliteten af maden.

Blæstkøler / Blæstfryser til storkøkken

Den hurtige nedkøling med en blæstkøler / blæstfryser beskytter fødevarerne mod bakterieangreb og forlænger levetiden af madvarerne. Ikke mindst reduceres vægttabet, som følge af fordampning og opretholder en suveræn kvalitet af maden.

De bakterier, som normalt er til stede i en madvare, formeres hurtigst i temperaturområdet mellem +65 ° C og +10 ° C. Derfor er det vigtigt at nedkøle tilberede madvarer omgående.

Kontakt vores salgsafdeling for mere information.   info@boege.dk

Blæstkøler – Blæstfryser reducerer mængden af affald

Blæstkøleren reducerer mængden af affald under madlavningen. Vægttab efter dehydrering af det traditionelt afkølede produkt,  falder også. Ikke mindst vil du kunne gøre bedre brug af råvarerne, rationalisere dit indkøb og lettere tilrettelægge dit arbejdet.