Viser 1–10 af 20 resultater

Saladette til Restaurant – Saladetter til erhverv og kantiner

En Saladette eller kold jomfru kan være en helt uundværlig del af en grill, restaurant, burgerbar og andre steder hvor man tilbyder muligheden for salater og tilsvarende tilbehør.

En saladette også kaldet kold jomfru sørger for at du kan holde salater i den helt rigtige temperatur som lever op til fødevarekravene i din kantine eller restaurant.

Hvad skal man vide før man køber en saladette / kold jomfru?

Det er vigtigt at være opmærksom på at en saladette eller kold jomfru som oftest ikke har den stærkeste motor. Derfor vil den ikke være den perfekte løsning som lagerkøleskab eller opbevaring af  madevarer i længere tid. Det er motoren og vigtigst af alt blæseren ikke kraftfuld nok til. Du kan derfor ikke erstatte en saladette for et kølebord. En kold jomfru er mere beregnet til madopbevaring der fyldes i og tømmes hver dag efterlukning. En saladette er udover opbevaring af salat, helt Ideel til at lave sandwich på, eller anrette tallerkener.  Mange saladetter har nemlig ofte en fordybning til råvarer som man kan benytte til toppings.
Temperaturen på en saladette ligger er ofte mellem +2/10 grader. Derfor kan den ikke opbevare madvarer i længere tid – og især ikke fisk og fersk kød.

Service på dit storkøkken udstyr

Bøge storkøkken tilbyder – udover salg og vejledning af storkøkken udstyr – også service eller reparation af industri ovne, industri opvaskemaskiner, diverse køl- og frys mm.

Vi har et hold af dygtige og erfarne teknikere der kører rundt på hele Sjælland for at servicere alt storkøkken udstyr.

Hvis du mangler service på en maskine, eller har brug for hjælp til design af nyt storkøkken er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt vores salgsafdeling for mere information.   info@boege.dk