Kassevasker (1)

Hætteopvasker (6)

Underbords- opvasker (5)

Glasopvasker (2)

Grovopvasker (9)

Opvaskekurve (5)

Industri opvaskemaskine – tunnelopvaskemaskine samt hætteopvaskemaskine og underbordsmodeller

Stort udvalg af professionelle opvaskemaskiner, underbordsopvaskemaskiner, hætteopvaskemaskiner, grovopvaskemaskiner, industriopvaskemaskiner, tunnelopvaskemaskine.
Har du brug for en ny underbordsopvaskemaskine, en hætteopvasker, en tunnelopvaskemaskine eller en grovopvaskemaskine, så kan BØGE Storkøkken tilbyde et stort udvalg. Vi er eksperter i Industriopvask og har den bedste service på opvaskemaskiner.
Vi er autoriseret forhandler af Jeros grovopvaskemaskiner og Smeg Hætte- og underbordsopvaskemaskiner samt tunnelopvaskemaskine.
Vi tilbyder derfor et stor udvalg indenfor:
Underbordsopvaskemaskine – Hætteopvaskemaskine – Grovopvaskemaskine – Tunnelopvaskemaskine – Granulopvasker – Vognvasker – Opvaskekurve – Vandbehandlingsanlæg

Underbordsopvaskemaskiner
Hos BØGE kan vi tilbyde et stort udvalg af underbordsopvaskemaskiner, vi har over 30 års erfaring og når du køber en industriopvaskemaskine hos BØGE, så kan du være sikker på, at vi samtidig kan yde den perfekte service på maskinen.
Hætteopvaskemaskine
Vi fører et stort udvalg af hætteopvaskemaskiner og satser udelukkende på at leverer kvalitetsprodukter, hvor du er sikret høj kvalitet og vi kan naturligvis servicere alle typer af industriopvaskemaskiner.
Grovopvaskemaskine og tunnelopvaskemaskine
Vi er forhandler af danske kvalitetsmaskiner fra Jeros
Opvaskemaskine kurve til industriopvaskemaskiner
Vi lagerfører opvaskekurve til både underbordsopvaskemaskiner, hætteopvaskemaskiner og meget mere. Vi har et stort udvalg og vi fører kun kvalitetsprodukter, hvor du kan være sikker på lang holdbarhed.

Du finder også opvaskebakke og andet tilbehør til din industri opvaskemaskine hos Bøge Storkøkken.
Alle produkterne kan bestilles i netbutikken ellers Kontakt vores salgsafdeling for at høre nærmere på tlf. +45 44 66 28 11  eller mail:   info@boege.dk

Storkøkkenudstyr

– Se udvalg

Vi kan også sørge for et leasingtilbud på din nye industriopvaskemaskine.
Hos Bøge storkøkken sælger vi ikke blot en opvaskemaskine – vi hjælper med at designe den helt rigtige løsning til dit produktionskøkken, vi monterer og installerer og efterfølgende kan vi hjælpe med den rigtige vedligeholdelse, så levetiden på dit storkøkkenudstyr forlænges.

Service på din industriopvasker

Vi udfører service på din Jeros opvaskemaskine, Smeg industriopvasker mm.

Læs mere om service på jeros opvasker

Ring til os for servicebesøg!

Tunnelopvaskemaskine til storkøkken.