Showing all 2 results

Baropvasker – Glasopvasker – Glasopvaskemaskine

Glasopvasker til Industribrug. Hos Bøge Storkøkken udbyder vi et udvalg af smarte, billige og effektive opvaskemaskiner til glasvarer til industribrug.

Leder du efter en glasopvasker til det professionelle køkken eller barmiljø, kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige model. Det samme kan du, hvis du mangler en glasopvasker til brug i forsamlingshuset eller i konferencecentret. Kontakt os for information om de modeller vi kan tilbyde.

Brug for en ny glasopvasker – Glasopvaskemaskine – Stort udvalg af glasopvaskere

Glasopvaskeren er primært, anvendelig til glasprodukter, da man i glasopvaskemaskiner typisk benytter en mindre spulepumpe. Denne metode benyttes da glas ofte skal desinficeres og vaskes, uden fjernelse af genstridigt snavs. Man kan dog også komme andet i en glasopvasker som ikke kræver fjernelse af snavs der sidder mere fast.

Kontakt vores salgsafdeling for mere information.   info@boege.dk

Har du brug for service på din industriopvasker? Hos Bøge storkøkken yder vi service på alle industriopvaskere. Vores kontor ligger i Lynge hvorfra vores dygtige serviceteknikere er tilknyttet. Vi yder service på hele Sjælland.

Kontakt os for servicebesøg.

Bestil service