Showing the single result

Jeros kassevasker – Kassevaskere

Jeros kassevasker vasker dine kasser meget grundigt. Du kan regne med, at resultaterne af vaskene altid vil være rene og hygiejniske. Det har stor betydning for dig som kunde, da det vil hjælpe dig til at overholde de krav, som de danske myndigheder stiller til industrivirksomheder inden for mange brancher. Jeros kassevasker er et meget effektivt værktøj til dig, som gerne vil sikre en grundig vask. Jeros kassevasker sikrer, at alle dine kasser er klar til brug, lige så snart de kommer ud af maskinen.

Kassevasker med stor kapacitet

Vi hjælper dig med at styrke fødevaresikkerheden, forbedre hygiejnen og skabe et bedre arbejdsmiljø i dit storkøkken.

Kassevaskerne er konstrueret med en speciel vip-funktion af tunnelen, hvilket muliggør en problemløs rengøring af selve vaske tunnelen.
Et enestående vaskesystem med flere roterende vaskearme garanterer et optimalt vaskeresultat.

En brugervenlige kassevasker som er velegnet til flere brugere.
Betjeningspaneler med solide men som er simple og kan monteres valgfrit på højre/venstre side.
Maskinerne kan leveres med en-mands-betjening, enten ved topmonteret betjening med kassevender eller med udløbsbånd med ruller.

Service på din Jeros kassevasker?

Vores teknikere kører på hele Sjælland og hjælper dig hvis din industriopvasker har brug for service. Alle vores teknikere er dygtige og erfarne på området og du kan derfor efterlade arbejdet trygt i deres hænder.

Bestil service her.

Kontakt vores salgsafdeling for at høre nærmere om vores produkter – Vi guider dig gennem hele processen og hjælper dig med at finde den rigtige industriopvaskemaskine efter dine behov.

Kontakt vores salgsafdeling for mere information.   INFO@BOEGE.DK