design-uden-navn-17
Bøge Storkøkken

Miljøpolitik

Hos Bøge Storkøkken gør vi en stor indsats for at passe godt på vores klode, samt tager de nødvendige hensyn som er nødvendige for at vi passer på miljøet. 

Bøge Storkøkken arbejder hver eneste dag under omtanke for miljøet, det sociale ansvar og hensynet til vores omgivelser. Som en del af en branche, hvor el-, vand- og varmeforbruget generelt er stort, er vi hos Bøge Storkøkken bevidste om vores ansvar for miljøet. Dette afspejler sig både i de produkter vi sælger og de ydelser, vi leverer.

Vores vision:

Vi arbejder på at være den mest professionelle leverandør af storkøkkener i Danmark. Dette gør vi ved kontinuerligt at arbejde på en grønnere tankegang i hele virksomheden. Vi arbejder på hele tiden at udvikle os og være innovative omkring nye produkter og løsninger før vores konkurrenter.

Vores mission:

Vores mål er at vi hele tiden udvikler os med miljøet i fokus. Med fokus på miljøet undersøger vi hele tiden grønnere alternativer i vores arbejde og de produkter som vi sælger.

cbc210

Hos Bøge Storkøkken har vi et stort fokus på, at kunne tilbyde produkter med fokus på ansvar for miljøet i vores sortiment, så vores kunder har muligheden for at vælge. Derudover har vi som virksomhed taget stilling til den grønne omstilling når det drejer sig om at tage nye beslutninger samt revurdere ældre tiltag i virksomheden. Vi sætter hele tiden nye mål, så vi kan være med til at forberede den grønne omstilling.

Hvis jeres restaurant eller kantine har en grøn profil, tilbyder vi en lang række varer der understøtter dette. Tænk over jeres valg næste gang I handler hos os. Er der noget I synes, der mangler, så send os gerne en e-mail.

Send dit input til info@boege.dk