Bagerimaskiner (4)

Pålægsmaskiner (5)

Grøntsagsskærer (1)

Softcooker / Sous Vide (1)

Kaffemaskiner (37)

Blender / Håndmixer (1)

Røremaskine / Dejblander (3)

Vakuumpakker (5)

Øvrige køkkenmaskiner (1)

Industri køkkenmaskiner til storkøkken – Køkkenmaskiner til restauranter – Køkkenmaskiner til kantine / caterer

For at opnå de bedste resultater i køkkenet og i madlavningen må du have de optimale køkkenredskaber i dit køkken. Vores store sortiment af industri køkkenmaskiner indeholder b.la. bagerimaskiner, pålægsmaskiner, røremaskiner, grøntsnitter, vakuumpakker og meget mere. Vi tilbyder også metro hylder – kontakt Bøge Storkøkken for tilbud på metro hylder.

Uanset hvilket behov du har i køkkenet – er der en køkkenmaskine som kan hjælpe dig til at arbejde hurtigere og mere effektivt som caterer. Vores stavblendere hjælper med at blende din mad til den helt rigtige konsistens, og vores røremaskiner blander dejen til brødet uden de store anstrengelser. Og når du kommer til de hakkede mandler til toppen, så klarer én af vores køkkenmaskiner også med dette.

Grøntsagshakkere – Blendere – Røremaskiner – Kødhakkere – Appelsinpressere – Brødmaskiner – Pålægsmaskiner – Vakuumeringsmaskiner – metro hylder
Kartoffelskrællere – Saftpressere, m.m.

Vi har et stort udvalg af køkkenmaskiner, der hjælper dig som caterer med at forberede den bedste mad til dine kunder. Hvad end du skal røre en dej til rugbrød eller bage en kage, vil én af vores køkkenmaskine gør hele processen meget lettere. Der findes et stort udvalg af tilbehør til de fleste køkkenmaskiner, så du kan hakke kød, lave din egen pasta eller bage vaniljekranse. Med metro hylder har du et sted at opbevare dine fødevarer.

Se det store udvalg af maskiner for tilberedning her samt metro hylder efter forespørgsel. Alle produkterne kan bestilles i netbutikken ellers kontakt venligst vores kundecenter på tlf. +45 44 66 28 11 eller kontakt vores salgsafdeling for mere information.   info@boege.dk

Bliv en dygtigere caterer med det helt rigtige køkken udstyr til dit storkøkken. Caterer udstyr i høj kvalitet.