Showing all 2 results

Adande Køle- og frysesystemer| Køleskuffe / Fryseskuffe

Adande køleskuffe og fryseskuffe beregnet til placering under bordplader og borde til madlavning. På Denne måde gør du god brug af værdifuld køkkengulvplads, som ellers kunne være overflødig. Køle- frysesystemer giver en øget lagringskapacitet på tidspunktet for tilberedning af måltider. Dermed undgår kokken at skulle forlade arbejdsstationen for at hente forsyninger fra køleskabet. Underbordsmodeller er velegnede til alle madservice- og fødevaredetail. De er populære i detailsektoren, hvor de ofte bruges i supermarkedernes delikatesseafdelinger og til pizzatilberedning. De bruges såvel til wienerbrød, bageri og delikatesseforretninger.

Køleskuffe og fryseskuffe underbordsmodellerne er praktiske i det hektiske restaurantkøkken, cafékøkken og kantine. Standardskuffer tager fire 100 mm dybe 1/1 GN pander med kapacitet til 40 kg mad pr. skuffe. En lav skuffe mulighed tilbydes til at tage fire 75 mm dybe 1/1 GN pander med plads til 30 kg mad.

Til opbevaring af forskellige typer fødevarer kan temperaturen i hver skuffe reguleres i et område fra -22°C til +15°C i trin på 0,1°C. Adande tilbyder også en A+-energiklassificeret køleskabsmodel med et temperaturområde på 0°C til 15°C. Afhængigt af kravene til køleopbevaring er kombinationsenheder tilgængelige skuffer, der fungerer ved hvert af disse temperaturområder.

Køling med lav hastighed sikrer, at stabile og jævne temperaturer opretholdes i hele den isolerede vandrette beholder for at holde maden i optimal kvalitet og friskhed i længere tid. Adandes unikke og patenterede ’hold the cold’-teknologi sikrer, at den afkølede luft ikke slipper ud af køleskabet, uanset hvor ofte køleskabet åbnes, hvilket reducerer energiforbruget markant. Køleskabets miljømæssige egenskaber understreges yderligere af det faktum, at de som standard fungerer på et naturligt kulbrintekølemiddel, R600a, som har minimalt globalt opvarmningspotentiale (GWP) og exceptionelle termodynamiske egenskaber.

Køle- og frysestemer

Kontakt vores salgsafdeling for mere information.   info@boege.dk