Showing all 5 results

Opvaskekurve – Opvaskekurv til industriopvaskere

Opvaskekurve til industriopvaskere måler 50×50 cm. Med en opvaskebakke kan du nemt opstille glas, tallerkener og service så du hurtigt og effektivt kan vaske alt klar til de næste gæster.

Opvaskekurve til glas – Opvaskekurve til bestik – Opvaskekurve til tallerkener

Opvaskekurve, opvaskebakker til industri opvaskemaskiner

Opvaskekurve, bakker og drypbakker til industriopvaskemaskiner som hjælper dig med effektivt at vaske alt dit service.  Du finder kurve til tallerkener, kurve til bestik, kurve til glas og kopper hos Bøge storkøkken.
Desuden findes kurve med rumopdeling. Hvis der mangler noget på siden er du velkommen til at kontakte os – vi kan anskaffe det meste efter aftale.

Husk at kontrollerer målene på din kurv. De fleste standardkurve måler 500×500 mm og passer til de fleste industriopvaskere.

Har du brug for hjælp til at finde den rigtige del, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 44 66 28 11.

Kontakt vores salgsafdeling for mere information.   info@boege.dk

Opvaskebakke

Opvaskebakke til service – opvaskebakke til industriopvasker.
Opvaskebakker –  Vi har gjort det lidt nemmere for jer, at få organiseret opvasken i opvaskebakker. Derved bliver det lidt nemmere at klare opvasken når I har haft besøg af jeres kunder. Uanset om det drejer sig om opvask af bestik, tallerkener, skåle, gastrobakker eller glas, så har vi en opvaskebakke der passer til dine behov. Opvaskebakke industri – Til glas
Det kan blive ét stort kaos af glas der vælter og går i stykker hvis du ikke har en rigtig opvaskebakke.
Derfor vil  glasopvaskebakker, der har en inddeling, gøre det nemt at stille glassene, helt ansvarligt så de ikke går i stykker, når de bliver vasket op i opvaskemaskinen.