Kølerum Fryserum

Viser et enkelt resultat

Hos BØGE Storkøkken tilbyder vi et stort udvalg af kølerum og fryserum

Vi har professionelle Kølerum og Fryserum til storkøkken, restaurant, kantiner, og detailhandel.

Hos Bøge storkøkken leverer vi kølerum og fryserum i både standardstørrelser og i kundetilpassede størrelser til lige netop dit behov. Vi tilbyder både plugin kølerum samt anlæg med ekstern køleenhed.

Vi anvender udelukkende kvalitetsproducenter. Det er din garanti for robust, langtidsholdbar og sikker opbevaring af dine fødevarer. Samtidig med at der er tænkt bæredygtighed ind i produktionen.

Alle vores køle- og fryse rum er yderst velisolerede, således at der opnås minimalt energiforbrug.

Til storkøkkenet er der ofte behov for mere end ét rum – fx et kombi-køle-fryserum med separate afsnit for frys, køl af grønt, køl af mejeriprodukter og køl af kød. Vores kølerums moduler understøtter selvfølgelig dette.

Vi har mange års erfaring og vi tager hånd om hele processen fra design, montering og ibrugtagning og vi benytter vores egne faguddannede og erfarne kølemontører.

Vi indretter naturligvis også gerne dit køle/fryserum med fødevaregodkendte og kundetilpassede reolsystemer, så du opnår maximal udnyttelse af kapaciteten.

Vi tilbyder også indespærringsalarmer og temperaturovervågning til alle køle- og fryserum.

Kontakt vores salgsafdeling for et uforpligtende møde om dit køle- eller fryserums projekt og lad os rådgive om hvordan du opnår optimal og effektiv køleplads til en meget overkommelig pris.

Vi udfører selvfølgelig også serviceeftersyn på dit køle- eller fryserum.

Skriv til os
preloader