Vandbad – Bainmarie – Bambus Steamer

Hos Bøge Storkøkken finder du et bredt sortiment af effektive bain marie-løsninger – for oplysninger om alle muligheder kontakt da venligst vores salgsteam.

I et travlt og dynamisk storkøkkenmiljø er en bain marie en værdifuld enhed til at holde dine retter varme og klar til servering når kunderne ankommer. Én af de udfordringer kokken ofte står over for, er udfordringen med at opretholde den perfekte temperatur på gryderetter, saucer, tilbehør og andre retter mellem tilberedningsprocessen og serveringstidspunktet. En bain marie er her det perfekte redskab til at opretholde den ønskede temperatur – uden risiko for afkøling af maden eller at den får for meget fordi man har haft den i ovnen for længe mm.

Hele vores sortiment af bain marie-enheder er produceret til at imødekomme behovene i enhver professionelt køkken.

En Bain marie kan holde saucer og supper varme mens du anretter tallerkenen med frisk tilbehør, som ris eller grøntsager. Maden holdes i en jævn temperatur.
vores bain marie-enheder giver dig den nødvendige fleksibilitet til at opretholde en god madkvalitet og kundernes tilfredshed.
Med de energieffektive og brugervenlige bain marie-løsninger kan du både spare tid og ressourcer.

Hvis du har brug for hjælp til valg af den rette bain marie, eller hvis du har spørgsmål vedrørende installation eller drift,er du velkommen til at kontakte vores salgsteam.

Kontakt vores salgsafdeling for mere information.   info@boege.dk

Uanset om du driver et travlt restaurantkøkken, cateringvirksomhed, et plejehjem eller en institution, kan vores bain marie-løsninger hjælpe dig med at optimere arbejdsprocesserne samt sikre, at dine kunders måltider serveres med perfektion.

Professionelt bainmarie – Professionelt vandbad

Find det store udvalg af bainmarie og bambus steamere her