Showing all 4 results

Sæbe og afspændingsmiddel til industrimaskine

Sæbe og afspændingsmiddel til industrimaskine af høj kvalitet.

Mangler du sæbe og afspændingsmiddel til din industriopvasker? Hos Bøge Storkøkken finder du sæbe, afspændingsmiddel og saltpoletter til industriopvaskemaskiner.

Det er yderst vigtigt at du anvender opvaskesæbe og afspændingsmiddel, der passer til din industriopvaskemaskine. For at opnå de bedste vaskeresultater og passe godt på din industriopvasker må du derfor sikre dig at du bruger den rigtige maskinopvask samt afspændingsmiddel.

Vær opmærksom på om din sæbe og afspændingsmiddel doseres korrekt, så du opnår det perfekte vaskeresultat. Vores teknikere står klar til at hjælpe med at indstille din maskine med den rette dosering. Bestil service her

Korrekt dosering af sæbe og afspændingsmiddel til industriopvaskemaskine

Hvis du bruger for meget opvaskesæbe i din opvaskemaskine, kan det efterlade en hinde på din opvask.  Afspændingsmiddel er også vigtigt at bruge til din industriopvaskemaskine, da afspændingsmidlet bryder overfladespændingen i vandet. Dette forhindrer små vanddråber i at sætte sig og efterlade kalkpletter efter tørring. For meget afspændingsmiddel kan derimod efterlade en fedtet hinde, så servicet ikke føles rent.

Du skal derfor sørge for at industriopvaskemaskinen får den rigtige dosis af både opvaskesæbe og afspændingsmiddel. Du ved at din sæbe og afspænding er doseret korrekt, når opvasken tørrer hurtigt og opvasken skinner.
De fleste industriopvaskemaskiner har automatisk dosering af sæbe og afspændingsmiddel. Det kan anbefales at du får en tekniker til at foretage justeringer af den automatiske dosering så den er tilpasset hårdheden på vandet.

Vandbehandling til din industriopvasker
Du bør være opmærksom på vandets hårdhed i dit område. For at sikre dig ordentligt vaskeresultater er det en god ide at overveje hvilken vandbehandling du skal benytte dig af. Med mindre din virksomhed er placeret i et område hvor vandet stort set ikke indeholder kalk, anbefaler vi vandbehandling, som blødgører vandet, inden det bruges i din industriopvasker. Uden vandbehandling kan der opstå kalkaflejringer fra vandet på din opvask, som er særligt problematisk med f.eks. glas, der gerne skal fremstå så skinnende rene som overhovedet muligt. Vores serviceteknikere hjælper gerne med at montere den rigtige vandbehandling på din maskine.