Showing 1–10 of 29 results

Industrikøleskabe – Køleskabe med glasdør – Displaykøleskabe – Flaskekøleskab

Find dit nye industrikøleskab her på siden. Hos BØGE Storkøkken har vi et stort udvalg af Industrikøleskabe, køleskabe med glasdør, Displaykøleskabe og flaskekøleskabe. Industri køleskab og køleskabe med glaslåge til restauranter, caféer, institutioner mm. Alle industri køleskabe er nøje udvalgte efter pris og kvalitet.

Vi har egen import af kvalitetsprodukter, industri køleskab, fra europæiske producenter. Vi har fokus på energirigtige og hygiejnemæssige korrekte køleløsninger til storkøkken, restaurant, kantine, dagligvarehandel og institutioner. Vi giver vejledning af alle industri køleskabe og køleskabe med glaslåge på siden.

Vi kan selvfølgelig også tilbyde service på dit industri køleskab eller service på dit industri fryseskab. Vores serviceafdeling udfører alle opgaver indenfor storkøkken og industri køleskabe.

Kontakt os for at høre nærmere: info@boege.dk

Vi forhandler industrikøleskabe af god kvalitet. Vi har et stort udvalg inden for cateringkøl til rigtigt skarpe priser og industri køleskabe af bedste kvalitet til knivskarpe priser.

Når du køber industri køleskab, er det vigtigt at tænke på hvilke krav du har til et nyt industrikøleskab. Hvis du tænker i energimærkning vil du opleve at energibesparelsen vil tjene sin merinvestering hjem på ca. 2-3 år.

Jo bedre et industrikøleskab du investerer i, jo mere kan du regne med at spare på vedligeholdelse i længden. Industri køleskabe skal kunne holde længe, derfor er det vigtigt at du overvejer industri køleskabe af bedste kvalitet.

Støj

Industri køleskabe larmer ligesom almindelige køleskabe, men der kan være meget stor forskel på hvor meget. Så skal du eksempelvis bruge et industrikøleskab i et kontor, konference lokale eller sågar på et bibliotek, bør du anskaffe et køleskab der larmer mindst muligt. Vi anbefaler derfor at du kigger efter et køleskab med en decibel på maksimalt 45. Hvis man fylder et nyt køleskab op med varer inden den er kølet ned vil den larme mere. Samtidig kan dit køleskab larme mere, hvis den ikke står i vatter på gulvet.

Lagerkøleskab

Find dit nye lagerkøleskab blandt vores mange modeller.

TEFCOLD lagerkøleskabe spænder fra underskabe til fuld størrelse kabinetter. Lagerkøleskabe fås i alt fra hvide skabe til rustfri stålskabe.

UR-modellerne af lagerkøleskab leveres i hvid og rustfrit stål med solid dør samt hvid med glasdør. Under lagerfrysere findes opbevaringsfrysere, der matcher nedenstående opbevaringskølere (UF-modellerne).

Hvis du har spørgsmål til produkterne er du velkommen til at tage kontakt til Bøge Storkøkken.

Køleskabe med glaslåge til display af mad- og drikkevarer.