STORKØKKENSERVICE & REPARATION

Vores service afdeling har egne teknikere, som alle er tilknyttet kontoret i Lynge, hvorfra storkøkkenservice på Sjælland, Lolland og Falster udføres.

Vi bestræber, at alle servicekald vil være påbegyndt inden for 24 timer efter opkaldet.

Vores montører er i kontinuerlig kontakt med kontoret, således at hasteudkald kan foretages inden for 3 timer i dagtimerne.

Å B N I N G S T I D E R
Dagligt 07.30 til 16.00
Fredag 07.30 til 15.30
Uden for åbningstiden er der døgnvagt

Skriv til os Service tlf. +45 44 66 28 11

Vi har været i faget længe

Bøge Storkøkken blev oprindeligt grundlagt udelukkende som servicefirma, og derfor ved vi, hvor vigtigt god storkøkkenservice er.

Vi servicerer alle mærker inden for køkkenmaskiner.

Vi er autoriserede servicepartner for følgende mærker:

Jeros Opvaskemaskiner

Smeg Opvaskemaskiner

Bobeck og Ackermann Opvaskemaskiner

Eloma Ovne

Classi Gastro Kipgryder, Kipsteger og Kogeborde 

Varimixer Røremaskiner

Unox Ovne

Wexiodisk opvaskemaskiner

Vores stab af serviceteknikere er løbende på kursus hos vores leverandører, og står altid parat til at servicere vores maskiner og udstyr med en hurtig og kompetent indsats, såvel som rådgivning i betjening af udstyret.

På vores værksted har vi mulighed for at udføre ombygninger, reparationer samt test af maskiner og vi har altid mere end 3.000 reservedele på lager. Bøge Storkøkken serviceafdeling råder over certificeret udstyr for temperatur- og trykmåling og kan derfor tilbyde validering og kalibrering af udstyr, hvor stor nøjagtighed af målinger kræves.

Hvorfor vente på det går galt – Tegn en servicekontrakt

Naturligvis tilbyder vi også servicekontrakter, der betyder at du ikke skal tænke på at tilkalde service, idet vi i faste intervaller tjekker dit udstyr og sørger for, at det fungerer optimalt!

Vælger du, at tegne en forebyggende serviceaftale, får du løbende besøg af vores servicetekniker, fra en gang til flere gange årligt. En serviceaftale sikrer dig imod unødvendige driftsstop.

Ring til vores Servicechef:
Jonas Bøge
tlf. +45 44 66 28 11