Showing 1–10 of 13 results

UNOX konvektionsovne til industri – Industri ovne

Varmluftsovn – konvektionsovn
Unox konvektionsovne blev udviklet med den konkrete hensigt at lette tilberedningen af ​​morgenmadsprodukter, snacks og brød for de travle bagere og kokke.

Industri ovne med varmeluft

Varmeluft UNOX konvektionsovn
Konvektionsovne bruger den varme luft, der cirkulerer inde i dem, til at lave mad. Takket være konvektionsbevægelsen fordeles varmen jævnt i luften, og det gør tilberedningen af ​​maden homogen.
Unox konvektionsovne blev skabt med den hensigt at lette tilberedningen. De er svaret på behovene hos virksomheder, der håndterer frosne bageri- og wienerbrødsprodukter.

Hvad er forskellen på en almindelig industri ovn og en industri konvektionsovn

Forskellen på en konventionel industri ovn og en konvektionsovn er ikke så stor i brug. Men konvektionsovne flytter den varme luft rundt i ovnrummet via en blæser. Dette medvirker, at varmen bliver mere ensartet i hele rummet og ikke kun varmer i toppen eller bunden af ovnrummet. Dette medvirker at madlavningen bliver lettere at kontrollere når først man har fundet de helt rigtige indstillinger i forhold til stege/bagetider samt temperaturer. Du kan placere din mad i hvilket som helst indstik i ovnen, da varmen er jævn i hele ovnrummet.

En industriovn med konvektion er en god investering hvis du har mange måltider at forberede i løbet af en dag. Det er hurtigere, og du får en mere effektiv udnyttelse af dit ovnrum. Nogle af disse ovne kan samtidig bruges som dampovn eller bakeoff ovn.

Uanset om du skal have dampet en fisk, stegt en steg, eller bagt en portion boller så er konvektion det mest fornuftige valg i dit køkken.