OM BØGE STORKØKKEN

Hos BØGE går vi meget op i at passe godt på vores klode

Vores Miljøpolitik

Vi bestræber os på hele tiden at være på forkant med udviklingen inden for miljøområdet.

Kontakt os

Hvis du har nogen spørgsmål kan du altid ringe til os på 44 66 28 11 eller skrive på info@boege.dk

Radisson
OM OS

Vi er Kvalitetsbevidste

Hos BØGE tror vi på, at et køkken med god kvalitet giver hverdagen god kvalitet.

Vi gør alt for at finde det rette køkken til dig og dine mål, fordi du fortjener et ordentligt, miljøvenligt køkken med godt design, i god kvalitet, og med masser af lækre detaljer. Hos BØGE gør vi vores yderste for, at det næste skridt mod at realisere din køkkendrøm bliver let og fornøjelig. Et nyt køkken er en langtidsinvestering, derfor er vi med dig under hele processen for at hjælpe så du kan være 100% sikker i dine beslutninger.  Drømmekøkkenet er et køkken, der passer til dig, ikke kun i udseendet, men det handler også om kvalitet på den lange bane.

Vi ved, at erfaring og faglighed gør en stor forskel for både detaljer og kvalitet i dit køkken. For eksempel kræver perfekt finish og grundig kvalitetskontrol en øvet hånd og et trænet øje, derfor er vi med dig under hele processen. Fra når du bestiller en tid med en af vores medarbejder og til du står og laver aftensmad i dit nye køkken.

Når du skal vælge nyt køkken, vil vi have, at du skal være tryg! Tryg, fordi du kan stole på kvaliteten. Tryg, fordi dit køkken er produceret præcist, som du vil have det, og tryg fordi du har en erfaren rådgiver ved din side. Vi er klar til at lede dig på vej trin for trin.

VI PASSER PÅ MILJØET

I BØGE går vi meget op i at passe godt på vores klode. Derfor tænker vi i bæredygtige materialer, energirigtige løsninger, lokal produktion og leverandører. BØGE har altid fokuseret på vores ansvarlighed som firma til gavn for klimaet og miljøet, så du som kunde kan få et nyt køkken med grøn samvittighed