Showing the single result

Softcooker – Softcookere – Sous Vide – Sousvide kar – pakkemaskiner til fødevarer

Har du smagt mad tilberedt med sousvide metoden ved du, at det giver en helt unik smag til maden. Metoden er både populær og tidsbesparende i selve tilberedningstiden. Softcooker / Sous Vide – sousvide kar er et uundværligt udstyr i et storkøkken hvor kvaliteten af maden er i højsædet.

Tilberedning af mad i et sousvide kar er blevet mere og mere udbredt de sidste 2 årtier, og har især også bredt sig til de store og dyre restauranter. Maden kan nu tilberedes og serveres i endnu højere kvalitet ved hjælp af sousvide. Metoden bruges til både den simple anretning og det mere sofistikerede måltid.

Rigtig mange steder som serverer mange måltider om dagen, har i dag en professionel sous vide maskine stående i køkkenet. Maskinen er meget tidsbesparende. pakkemaskiner til fødevarer som er effektive.

Kontakt vores salgsafdeling for mere information.   info@boege.dk

Sous vide – Alt i storkøkken udstyr

Sous vide er et fransk udtryk og betyder under vakuum. Softcooker / Sous Vide – sousvide kar er betegnelsen for en tilberedningsmetode, hvor maden vakuumpakkes i plastposer, inden den herefter tilberedes i et vandbad. Selve tilberedningen af maden foregår ved en konstant temperatur på under 100°C. Teknikken kan med stor fordel anvendes til kød – ligesom fisk, fjerkræ, grøntsager og frugt kan tilberedes sousvide.

At maden vakuumpakkes gør at saft og kraft bevares i maden, idet man tilbereder i et tempereret vandbad og dermed forlænger forberedelsestiden. Samtidig opnår man også et helt unikt resultat.
Med sous vide metoden får du altid et perfekt og ensartet resultat.

Den meget nøjagtige temperaturstyring, som kendetegner sousvide, gør det muligt at holde den lave temperatur i kødet over en længere periode. På denne måde kan man tilberede maden ved langt lavere temperaturer end normalt. Kombinationen af den lavere tilberedningstemperatur og en længere tilberedningstid sikrer at eventuelle salmonellabakterier i kylling mm. bliver dræbt under tilberedningen.