Showing all 5 results

Vandbehandling til industriopvaskere, industri ovne mm.

Vandbehandling til din industriopvasker
Du bør være opmærksom på vandets hårdhed i dit område. For at sikre dig ordentligt vaskeresultater er det en god ide at overveje hvilken vandbehandling du skal benytte dig af. Med mindre din virksomhed er placeret i et område hvor vandet stort set ikke indeholder kalk, anbefaler vi vandbehandling, som blødgører vandet, inden det bruges i din industriopvasker. Uden vandbehandling kan der opstå kalkaflejringer fra vandet på din opvask, som er særligt problematisk med f.eks. glas, der gerne skal fremstå så skinnende rene som overhovedet muligt. Vores serviceteknikere hjælper gerne med at montere den rigtige vandbehandling på din maskine.

Vandbehandling til industriopvasker, industriovne, kaffemaskiner og Isterningmaskiner

Hos Bøge Storkøkken er vi eksperter i professionelle vandbehandlingsløsninger til storkøkkener. Vi tilbyder skift af filtre samt service på vandbehandlingsanlæg.

Hos Bøge Storkøkken sælger vi AK flasker til din opvaskemaskine.

Med vores AK filter opnår du en optimal opvask og beskytter samtidig opvaskemaskinen mod kalk.

Ak filter laver en delvis afsaltning af vandet og er et økonomisk alternativ til totalafsaltning. Fordelene er mange med et AK filter. Behovet for efterpolering mindskes, kalk reduceres med op til 100% og forbruget af opvaske-og afspændingsmiddel kan også minimeres uden kalk i vandet. Som bonus får din opvaskemaskine længere levetid og kræver tilmed færre serviceeftersyn.
Vi tilbyder service på blødgøringsanlæg samt skift af filtre på Bestmax og Bestclear.

Serviceaftale

Få en serviceaftale på patronudskift eller skift af AK filtre. Antal skift pr. år er afhængig af forbrug og vandkvaliteten.

Vi tilbyder service/eftersyn på dit blødgøringsanlæg. For at høre mere, ring på tlf. +45 44 66 28 11  eller mail:   info@boege.dk