Showing all 5 results

Unox kombiovne industri

Unox kombiovne er perfekte til gastronomi og bageri. Vakuumkogning, dampkogning, tørring, gratinering, bruning, stegning ved lave og høje temperaturer, braisering, stegning, regenerering, for ikke at nævne konditori- og bagerverdenen.

Om UNOX kombiovn

Unox kombiovne indeholder al den teknologi, der er nødvendig for at tilberede enhver opskrift på en enkel og intuitiv måde. Dette gør de ved at kombinerer varme, varmluftstrøm og damp.
Vakuumtilberedning, dampkogning, tørring, gratinering, bruning, stegning ved lave og høje temperaturer, braisering, stegning, regenerering, for ikke at tale om bagværkets verden: En Unox kombiovn kan arbejde 24/7.

En god professionel kombiovn skal kunne varme jævnt på hver bageplade.

Både i et køkken og i et konditor- eller bagerilaboratorium er det essentielt at arbejde hurtigt og effektivt. En kombiovn garanterer upåklagelige tilberedningsresultater under alle forhold og undgår dermed spild af tid, forbruger mindre energi og øger produktiviteten. CHEFTOP & BAKERTOP MIND.Maps™ PLUS ovne giver lodret og vandret ensartethed. Lodret ensartethed betyder, at udviklingen og farven på maden er homogen fra den første bageplade øverst i ovnen til den allersidste plade i bunden. En kombidampovn giver vandret ensartethed, når alle produkter tilberedes og udvikles på samme måde på hele overfladen af ​​hver bakke, uden at have flere tilberedte områder eller portioner mad.

Garanteret perfekte resultater

Enhver Unox professionel kombiovn bruger effektive algoritmer, der gør det muligt at forstå det tilberedningsresultat, som brugeren ønsker. Dermed kan ovnen automatisk korrigere tilberedningsprogrammet i forhold til mængden af ​​mad. Denne unikke Unox ovnteknologi kaldes ADAPTIVE.Cooking™. CHEFTOP & BAKERTOP MIND.Maps™ PLUS garanterer perfekte og gentagelige resultater.

En god professionel kombiovn er forbundet og intelligent.
En kombidampovn skal være intelligent. Den skal være i stand til at genkende de kritiske punkter i hver tilberedningsproces: hvis der er gået for lang tid med lågen åben under tilberedningen, om vi har introduceret flere eller færre bakker med mad i forhold til den tidligere tilberedning, eller hvad der er bedst egnet vaskeprogram afhængig af mængden af ​​snavs inde i ovnrummet. Ovnen er intelligent, fordi den ikke arbejder passivt. Den griber aktivt ind ved at lave rettelser og optimere programmet, også mens den kører.

En professionel Unox kombiovn bruger også kunstig intelligens til at måle tilberedningsydelsen og ovnbrugen generelt for at give dig mulighed for at forbedre dens ydeevne. Dette kaldes DATA DRIVEN COOKING (DDC).