Showing 1–10 of 73 results

Displaykøleskabe – Displaykøleskab Industri – Køleskabe med glaslåge

Hos Bøge Storkøkken finder du et bredt udvalg af displaykøleskabe eller køleskabe med glaslåge, som kommer i forskellige størrelser, farver og funktioner. Se alle vores køleskabe til display her, og husk at du kan få hjælp og rådgivning i dit køb af dit nye displaykøleskab. Køleskabe med glaslåge viser dine kunder dét udvalg som du kan tilbyde dem.

Find dit nye displaykøleskab her – Vi har displaykøleskab til lavpris

Hos Bøge Storkøkken kan du finde displaykøleskabe, eller køleskabe med glaslåge der specifikt matcher dine behov.

Når du køber køleskabe med display hos Bøge Storkøkken er du sikret et displaykøleskab af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Displaykøleskabe kaldes også flaskekølere da de ofte bruges til sodavand og andre kolde drikkevarer. Du kan dog også finde displaykøleskabe til andre varer som for eksempel til snacks, mælkekølere og andet. Et køleskab med glaslåge og hylder kan bruges til mange forskellige varer.

Fælles for alle køleskabene her på siden er, at de er beregnet til netop display og derfor har glasdøre. Køleskabe med glaslåge er et displaykøleskab som har det formål, at det skal være nemt for kunderne at se dine produkter. Dermed er der en større chance for at kunderne bliver fristet til at handle. Displaykøleskabe bruges derfor typisk også til varer, der er ideelle som impulskøb. Her kan sodavand igen fremhæves som et klassisk eksempel.

Bruger du køleskabet som sodavandskøler ved disken er der en stor chance for, at kunderne snupper en sodavand med, når de er på vej ud ad butikken. Det samme kan være tilfældet med diverse snacks.

Display køleskabe – bordmodeller

TEFCOLD små display køleskabe er med glasdør(e) som er helt perfekte til placering på disken. De er fantastiske til iøjnefaldende impulssalg, hvis de placeres som bordmodeller lige ved betalingsdisken.

Minikølerne kommer både med og uden lysstop, og alle modeller er meget velegnet til branding.

Kontakt vores salgsafdeling for mere information.   info@boege.dk