BC60 MC Mælkekøler

KONTAKT OS FOR PRIS / TILBUD

  Telefon nummer


  Direkte kontakt

  ANMOD OM TILBUD

  Kan du ikke se prisen på et produkt, eller vil du gerne anmode om et tilbud?

  3,315.00 kr. ex. moms

  Mælkekøler til kaffemaskiner Ideel som mælkekøler til kaffemaskiner, Displaykøler, bordmodel med huller, gennemføringer og propper, 6 huller – 2 i toppen og 2 på hver side, Hængslet glasdør, Justerbare fødder, Køling med ventilator, Indvendigt LED-lys, Slanger medfølger ikke

  3,315.00 kr. ex. moms

  SKU: 33376 Category:

  Om Produktet

  Mælkekøler til kaffemaskiner

  En perfekt partner til hvilken som helst kaffemaskine, der har brug for frisk kold mælk. Der er ialt 6 udtag med huller, gennemføringer og propper. 2 på hver side samt 2 i toppen, for nem placering sammen med kaffemaskinen. Du får hurtigt adgang til mælken og dermed en nem of effektiv produktionsoplevelse. Køleren er udstyret med moderne LED og justerbare fødder.

  Downloads

  Produktblad

  Download

  Brugermanual

  Download
  About brand

  Tefcold køleskab - fryser mm.

  Hos Bøge Storkøkken tilbyder vi produkter indenfor køl og frys af mærket Tefcold. Alle produkter er af høj kvalitet og er nøje udvalgt efter vores kunders ønsker og behov. Derudover er der mulighed for, at skræddersy produkter efter netop dine ønsker og behov - hvis de nuværende produkter ikke lever helt op til dine krav. Læs mere om Tefcold.

  Service på køl og frys

  Bøge Storkøkken tilbyder service på alt storkøkkenudstyr inden for køl og frys. Vores service afdeling har egne serviceteknikere, som alle er tilknyttet kontoret i Lynge. Derfra udfører de storkøkken service på Sjælland, Lolland og Falster. Du kan bestille service her.
  Tekniske Specifikationer