FS1202H Sort Displaykøler

KONTAKT OS FOR PRIS / TILBUD

  Telefon nummer


  Direkte kontakt

  ANMOD OM TILBUD

  Kan du ikke se prisen på et produkt, eller vil du gerne anmode om et tilbud?

  7,496.00 kr. ex. moms

  2-dørs displaykøler med hængslede døre Selvlukkende dør, Hængslet alu-glasdør, Ekstra hyldeplads, Indvendigt vertikalt LED-lys, Justerbare hylder, Justerbare fødder, Ventileret køling

  7,496.00 kr. ex. moms

  SKU: 34449 Category:

  Om Produktet

  2-dørs displaykøler med hængslede døre

  FS-serien er displaykølere uden lystop. Dette giver lidt mere indvendig højde og et mere rent udtryk på kabinettet. Det er et rigtigt godt valg indenfor 2-dørs displaykølere, når der ikke er behov for branding. Med kvalitet og driftssikkerhed som standard, er dette et populært valg for købmænd og nærbutikker Denne model er som standard hvid udvendig og indvendig. Leveres med 10 justerbare hvide wire-hylder og 2 selvlukkende glasdøre.

  Downloads

  Produktblad

  Download

  Brugermanual

  Download
  About brand

  Tefcold køleskab - fryser mm.

  Hos Bøge Storkøkken tilbyder vi produkter indenfor køl og frys af mærket Tefcold. Alle produkter er af høj kvalitet og er nøje udvalgt efter vores kunders ønsker og behov. Derudover er der mulighed for, at skræddersy produkter efter netop dine ønsker og behov - hvis de nuværende produkter ikke lever helt op til dine krav. Læs mere om Tefcold.

  Service på køl og frys

  Bøge Storkøkken tilbyder service på alt storkøkkenudstyr inden for køl og frys. Vores service afdeling har egne serviceteknikere, som alle er tilknyttet kontoret i Lynge. Derfra udfører de storkøkken service på Sjælland, Lolland og Falster. Du kan bestille service her.
  Tekniske Specifikationer