Showing 1–10 of 12 results

Pizza bord og pizza disk / Pizzaborde – pizzadisk

Professionelt Pizza bord med Kantinekøler. Vores pizzaborde har mange fordele til både det mindre og det større pizzaria.
Køb et Pizzabord med Granitbordplade til din Restaurant

Professionelle pizza diske

Hos Bøge Storkøkken finder du et bredt udvalg af pizzadiske, pizza bord og køleborde til de professionelle pizzabagere. Her finder du vores store sortiment af pizzaborde i mange forskellige varianter og af høj kvalitet fra det danske professionelle firma Tefcold som producerer produkter til køl i høj kvalitet.

EN PIZZADISK TIL DEN PROFESSIONELLE PIZZABAGER

Når du skal anskaffe en ny pizzadisk i stål, er der flere ting som du skal have med i dine overvejelser. Blandt andet er det vigtigt at sikre sig, at pladen er af rustfrit stål. Vores pizzadiske er af rustfrit stål, så du sikrer dig at bordet ikke ruster til. granit bordpladerne giver dig en god overflade at arbejde på.

Et pizzabord er altid udført i stål udvendigt og indvendigt. Et pizza bord kan variere i størrelse, men 2 eller 3 døre, er de mest solgte modeller af pizzadiske.

Kontakt os for at høre nærmere: info@boege.dk

Skal du åbne pizzaria i nærheden?

Hvis du har planer om at åbne pizzaria i nærheden, kan du finde produkter til dit pizzaria hos Bøge Storkøkken. Vi vejleder dig i køb af pizzabord, pizzaudstyr grill, pizzaria inventar.

Vi kan hjælpe dig med at finde det nødvendige gastro inventar og armatur gastro.

Har du behov for ekstra tilbehør til din pizzadisk

Når du køber en pizzadisk medfølger der hylder og skuffer som beskrevet. Men hvis du skal bruge et andet antal hylder eller skuffer eller vil have skræddersyet dir pizza bord efter dine behov, tager vi gerne en dialog om hvordan vi opnår det ønskede resultat.