Viser et enkelt resultat

Desinfektion

Hygiejnen i et køkken er yderst vigtigt, ikke mindst, når madlavningen indbefatter industri brug. Desinfektion er derfor vigtig af både overflader samt fjernelse af partikler i luften som kan være skadelige for madhygiejnen.

Her på siden finder du desinfektion til brug i storkøkkener og andre der arbejder med fødevaretilberedning.

Desinfektion samt rengøringsmidler til fjernelse af bakterier

Når du har med rengøring i fødevaresektoren at gøre, er det yderst vigtigt at være både grundig og at rengøre alle overflader meget ofte. Desinfektion er nødvendigt selv når du har gjort rent efter almindeligvis rutine.

Rengøringsmidler fjerner det synlige snavs. Desinfektion er dog nødvendig for også at fjerne bakterier og vira, som ikke kan ses med det blotte øje.

Du sikrer altid at have et rent og hygiejnisk køkken ved at desinficere regelmæssigt. hermed sikrer du også for at minimere risikoen for spredning af bakterier.

Kontakt os for at høre nærmere: info@boege.dk