Showing 1–10 of 37 results

Kaffemaskiner – Kaffemaskine til restaurant – Kaffemaskine til storkøkken

Find professionel kaffemaskine til dit kontor, restaurant, bar mm. her på siden. Med en industri kaffemaskine kan du servere den bedste kaffe til dine kunder og medarbejdere.

Vi tilbyder dig en helt verden af kaffe med en professionel kaffemaskine. Du finder bl.a. bravilor bonamat kaffemaskine, kaffemaskine med thevand og meget mere. Vi har et stort udvalg af de bedste  industri kaffemaskiner, så du kun skal tage stilling til den model der passer bedst til dine behov. Kaffe er igennem de seneste år blevet en hel videnskab blandt brugerne, hvor der findes mange forskellige meninger om hvordan man brygger den bedste kop kaffe. Derfor kan det være et større projekt når man skal vælge en professionel kaffemaskine.

Vi kan tilbyde en komplet løsning indenfor kaffemaskiner til storkøkken og kantine – bl.a. bravilor bonamat kaffemaskine

De bedste industri kaffemaskiner brygger ikke den bedste kop kaffe, hvis ikke du har gjort dit forarbejde. Med en bravilor bonamat kaffemaskine har du gode muligheder for at brygge en god kop kaffe. Dette afhænger selvfølgelig også af, hvilken type kaffemaskine du benytter til at brygge den valgte kop kaffe. Ikke mindst har opbevaringen af dine kaffebønner indflydelse på, hvor godt aromaen i kaffen er bevaret. Overvejer du en brugt industri kaffemaskine bør du overveje hvilken stand den er i. I forhold til din professionel kaffemaskine er det vigtigt, at den ikke opvarmer kaffen til mere end 94-96° C. Det vil sige lige under kogepunktet. Dette vil nemlig skolde kaffen og være medvirkende til, at aromaen i kaffen ikke er optimal og mister noget af sin gode smag.

Industri kaffemaskiner med fokus på kvalitet

Mange har en holdning til, hvordan kaffe skal smage og serveres. Uanset om du leder efter en industrikaffemaskine til kontoret, restauranten eller til caféen, kantinen eller hotellet, har vi industri kaffemaskiner, der dækker dine behov.

Industri kaffemaskine priser

Industri kaffemaskine priser afhænger af modellen. Priserne rangerer typisk mellem ca. 3.000 kr. ex. moms og 49.000 kr. ex. moms

Service på kaffemaskiner

Hos bøge storkøkken udfører vi service på kaffemaskiner heriblandt bravilor bonamat kaffemaskine. En brugt industri kaffemaskine kalker hurtigt til, og derfor vil det være nøddvendigt med rettidig service, så din industri kaffemaskine ikke går i stykker.

Kontakt vores salgsafdeling for mere information.   info@boege.dk