KipGryder

Kipgryde – Kipgryder

Hos Bøge Storkøkken forhandler vi kipgryder fra Classic Gastro A/S. Classic Gastro A/S er en dansk produktionsvirksomhed der igennem årene har leveret storkøkkenudstyr til hele Skandinavien.

Classic Gastro A/S producerer moderne storkøkkenudstyr af en høj, anerkendt kvalitet.

Alt produceres efter en høj standard som garanterer en god ergonomi, nem betjening, enkel vedligeholdelse, driftssikkerhed samt en lang levetid.

Fælles for alle produkterne er et højt håndværksmæssigt kvalitetsniveau, funktionelt design, vedligeholdelses- og rengøringsvenlig konstruktion . Enkeltheden i den samlede konstruktion betyder, at kipgrydernes design virker fra alle vinkler, ligesom vores valg af grundkonstruktion, med et minimum af udvendige skruer m.v., er med til at sikre den ønskede top-hygiejne omkring udstyret. Kipgryderne er konstrueret med fuldsvejst grydekrop og syrefast grydebund i rustfri stål samt højisoleret kappe for sikring af lav overfladetemperatur.

Det fælles basis design som er benyttet i alle gryde serierne giver mulighed for, at de enkelte modeller kan bygges sammen med hinanden i alle varianter.
Som et supplement til standard produktprogrammet kan vi tilbyde udvikling og projektering af kunde-tilpassede løsninger.

Produktprogrammet er sammensat af 3 kipgrydeserier:
Kipgryde model Prefect, 40 – 200 liter
Kipgryde model Proline, 40 – 500 liter
Kipgryde model Proline Touch-Mix XL, 40 – 500 liter

Hos Bøge storkøkken sælger vi ikke blot en kipgryde – vi hjælper med at designe den helt rigtige løsning til dit produktionskøkken, vi monterer og installerer og efterfølgende kan vi hjælpe med den rigtige vedligeholdelse, så levetiden på dit storkøkkenudstyr forlænges.

Du kan læse mere om Classic Gastro kipgryder her:

Kontakt vores salgsafdeling for mere information:

Skriv til os

Har du brug for service til din Classic Gastro Kipgryde – klik her:

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

preloader