Norqi Kipgryde Effectmix Basic

Available on backorder

122,900.00 kr.349,900.00 kr. ex. moms
Select options This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Kipgryde – Kipgryder

Hos Bøge Storkøkken forhandler vi kipgryder fra NORQI ApS. NORQI ApS er en dansk produktionsvirksomhed der igennem 30 år har leveret koge- og stegeudstyr til den professionelle storkøkkenbranche.

NORQI ApS producerer moderne storkøkkenudstyr af en høj, anerkendt kvalitet.

Alt produceres efter en høj standard som garanterer en god ergonomi, nem betjening, enkel vedligeholdelse, driftssikkerhed samt en lang levetid.

Fælles for alle produkterne er et højt håndværksmæssigt kvalitetsniveau, funktionelt design, vedligeholdelses- og rengøringsvenlig konstruktion . Enkeltheden i den samlede konstruktion betyder, at kipgrydernes design virker fra alle vinkler, ligesom vores valg af grundkonstruktion, med et minimum af udvendige skruer m.v., er med til at sikre den ønskede top-hygiejne omkring udstyret. Kipgryderne er konstrueret med fuldsvejst grydekrop og syrefast grydebund i rustfri stål samt højisoleret kappe for sikring af lav overfladetemperatur.

Det fælles basis design som er benyttet i alle gryde serierne giver mulighed for, at de enkelte modeller kan bygges sammen med hinanden i alle varianter.
Som et supplement til standard produktprogrammet kan vi tilbyde udvikling og projektering af kunde-tilpassede løsninger.

Hos Bøge storkøkken sælger vi ikke blot en kipgryde – vi hjælper med at designe den helt rigtige løsning til dit produktionskøkken, vi monterer og installerer og efterfølgende kan vi hjælpe med den rigtige vedligeholdelse, så levetiden på dit storkøkkenudstyr forlænges.

Vil du købe din kipgryde brugt? Kontakt os og hør, om vi har en kipgryde brugt på vores lager.

Kontakt os for at høre nærmere: info@boege.dk

Har du brug for service til din Classic Gastro Kipgryde – klik her
Jøni kipgryde