Showing 1–10 of 30 results

Drikkevandskøler – vandkøler til kontoret

Her finder du din nye drikkevandskøler / vandkøler til kontoret. Drikkevandsautomater og vandkølere til kontoret, køkkenet eller kantinen.

Med en vandkøler fra Bøge Storkøkken, får du altid frisk, rent og koldt vand med det samme!

Mangler du en drikkevandskøler bordmodel eller indbygget vandkøler står vi klar til at guide dig, så du vælger den rigtige drikkevandsautomat til netop dine behov.

Vandkøler til kontor

Find et udvalg af billige drikkevandskølere hos Bøge Storkøkken. Hos os kan du finde praktiske bordmodeller og store gulvmodeller. Få vandkølere til almindeligt vand og vand med brus samt iskoldt vand .

Vandkøler til arbejdspladsen eller kantine

Det er sundt for kroppen at drikke vand, og det hjælper dine ansatte med til at holde sig friske i løbet af en arbejdsdag.

Glæd dine medarbejdere i løbet af dagen med frisk koldt vand både med eller uden brus. Så er du sikker på, at de ikke glemmer at drikke nok vand og holde energien oppe i løbet af dagen. Også sidst på arbejdsdagen vil de kunne mærke en forskel. Vandkølerne kan benyttes med både glas, kander eller flaske.

Kontakt vores salgsafdeling for mere information.   info@boege.dk

Billig drikkevandskøler

Hvis du er på udkig efter en billig vandkøler kan du se det store udvalg her på siden. Vi har altid et stort udvalg af vandkølere samt tilbehør til din drikkevandskøler.

Hold øje med vores tilbud på drikkevandskølere ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.