Showing all 2 results

Affaldskøler – affalds beholder til nedbrydning af organisk affald

Affaldskøler fra Tefcold byder på en hygiejnisk løsning til affaldshåndtering i virksomheder. Affaldskøleren er egnet til professionelle køkkener, supermarkeder eller dyrlægeklinikker. Affaldet køles ned til en temperatur, der er velegnet til opbevaring af friske råvarer. Dette forsinker nedbrydelsen af de organiske materialer. Vores køler har plads til én eller to skraldespande, enten 120 l eller 240 l (medfølger ikke). Et låg i toppen gør det let at smide affaldet ned i skraldespanden. Låget på affaldskølerne har en magnetisk pakning, hvilket sikrer, at de lukker til. På denne måde forebygges forurening af omgivelserne. Affaldskøleren er udstyret med en rampe, der gør det let at trille skraldespanden ind og ud, når det er tid til at tømme den. Affaldskøleren har klimaklasse 5 med en maksimal omgivelsestemperatur på +43°C og en fugtighed på 65%.

Nem og sikker opbevaring af dit organiske affald med en affaldskøler

Med de gradvist strengere regler inden for fødevaresikkerhed er en affalds køler et uundværligt supplement i det industrielle køkken.

Vores rustfri affaldskølere bruges til opbevaring af organisk affald – dvs. køkkenaffald, madrester mm. Affaldskøleren bruges til kommercielle køkkener og andre miljøer hvor hygiejnen er i centrum.

Ved nedkøling af madrester reduceres nedbrydningen og den bakterielle multiplikation i det organiske affald. Samtidig minimeres lugtgener fra maden samt besøg af skadedyr.