Showing the single result

Emhætte industrikøkken / Emfang Storkøkken

Emhætte industrikøkken / Emfang Storkøkken. Hos Bøge Storkøkken finder du emhætter til det professionelle marked.
Det er vigtigt at have et godt indeklima når du arbejder i et storkøkken. Derfor er det vigtigt at man holder lugten af fedt og mangel på udsyn grundet røg fra gryderne nede på et minimalt niveau.

Industri emhætter

Hvis du søger en emhætte til det professionelle køkken er du kommet til det rette sted. Vi har nemlig et udvalg af industri emhætter af høj kvalitet, som vi samtidig hjælper dig med at montere i dit storkøkken.

En god udsugning er essentiel for arbejdsmiljøet i ethvert storkøkken, om det er kantinen, restauranten, cafeen eller fastfood-kæden.

Hos Bøge Storkøkken har vi industri emhætter og ventilationsløsninger til alle behov. Vi hjælper dig også med skræddersyede løsninger. Med de optimale forhold i konstruktionen mellem ind og udsugning, fedtfilter og ozon, garanterer vi at du er i gode hænder hos os.

Emhætte industrikøkken / Emfang Storkøkken 

I et industrikøkken kan det være udfordrende at holde trit med røg og os fra dit koge og stegeustyr. Derfor er det et must at have et emfang installeret, der kan frigøre køkkenet fra al den mad røg der opstår. Uanset hvor stor eller lille et emfang du har brug for, så hjælper vi dig med at finde den helt rigtige model til dine behov.  Vi kan vi få din industri emhætte specialproduceret og tager derfor gerne en dialog med dig om dine behov. På den måde kan vi sørge for at den rigtige model bliver fremstillet hos vores leverandør.

Brugt emhætte storkøkken

For brugt emhætte storkøkken er du velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med at undersøge muligheden for at anskaffe en brugt industri emhætte hvis du ønsker en mere økonomivenlig model.

Mangler du ny udsugning til dit industrikøkken? Industri emhætten som du køber fra os virker præcis som den skal hvis du køber den som brugt. Hvis du er interesseret i at købe dit nye brugt emhætte storkøkken udstyr hos os er du velkommen til at kontakte os for at høre mere.
Hvis du er på udkig efter en brugt emhætte storkøkken står vi klar til at hjælpe dig.