Showing 1–10 of 97 results

Tilbehør til UNOX industri ovne – Tilbehør til Unox ovne

Find plejeprodukter samt tilbehør til Unox ovne hos Bøge Storkøkken. Vi har et stort udvalg af tilbehør til din industriovn, og hjælper dig gerne med at finde de rigtige dele til netop din ovn.

Vi har et stort udvalg af bageplader, riste samt rengøringsmidler til UNOX industriovne.

Vi sender tilbehør og reservedelene til dig hvis du selv kan udskifte dem, eller vi kan sende en teknikere ud og hjælpe dig med at skifte eventuelle reservedele du har bestilt hos os. Ved tilbehør hjælper vi gerne med at finde den rette størrelse, variant til din ovn.

Find det rigtige tilbehør til Unox ovne

 Finder du ikke den industriovn & industrikomfur reservedel, som du mangler kan du kontakte vores Salgs- og serviceteam som sidder klar til at hjælpe og vejlede dig. Hav gerne et billede af typepladen eller serienummeret klar, når du kontakter os.

 Vi har bageplader, riste og plejeprodukter til Unox ovne og dele til industriovn & industrikomfur. De dele vi ikke har på lager, kan vi skaffe inden for en rimelig tidsperiode. Uanset hvilken industriovn & industrikomfur reservedel du mangler, så er vi klar til at hjælpe dig.

I ethvert industri køkken skal forholdende være rigtige og med et stativ med hjul til dine bageplader og riste, kan du nemt flytte stativet rundt så det ikke står i vejen for personalet. Stativer til UNOX bageplader findes i forskellige modeller. Find det stativ som passer bedst til dine bageplader.

Vores service team står derudover klar til at hjælpe dig, hvis din industriovn går ned eller ikke fungerer optimalt. Vores teknikere kører rundt på hele Sjælland, og kan reparere enhver industriovn.

Se hele udvalget af tilbehør samt plejeprodukter til UNOX industri ovne her. Stil gerne spørgsmål til vores salgsteam.

UNOX er en professionel distributør af blandt andet industri ovne som er beregnet til restauranter, industrikøkkener samt arbejdspladser med kantine. Tilbehør samt reservedele er i fokus, så du har alt hvad du skal bruge til din profesionelle konvektionsovn, bageovn, dampovn mm.

Kontakt vores salgsafdeling for mere information.   info@boege.dk