Showing 1–10 of 41 results

Backbar køleskab – barkøleskab

backbar køleskab som kan placeres lige under baren hvor den er skjult eller kan stilles frem så den er mere synlig for kunderne så de nemt kan udvælge deres drikkevarer. Et professionelt back bar køleskab er også kendt som øl køleskabe, bar køleskabe og backbar coolers. Et back bar køleskab kan i nogle tilfælde være et yderst godt alternativ til almindelige fritstående flaskekøleskabe hvis du ikke har behov for alt for meget plads til dine drikkevarer.

Køl af drikkevarer og øl samt vin

En back bar er et underbords køleskab som normalt står bag baren i enten caféer, restauranter, diskoteker eller lignende. Et back bar køleskab er fyldt med drikkevarer såsom øl og sodavand eller vin. En god back bar fungerer som køleskab for barens personale, så de nemt kan servere drikkevarer for deres kunder. Fordelen ved en back bar er, at den kan fås enten skydelåger eller hængslede låger. De hængslede låger er effektive hvor der er masser af plads da lågerne kan åbnes på vid gab og man derved har det fulde overblik.

TEFCOLD minibarer

Mini bar køleskab fås i tre forskellige størrelser og kan få med solid dør eller glasdør.
Alle modeller leveres med nøglelås samt intern LED-Belysning.

En absorptions minibar bruger et enkelt varmelegeme og tre driftsvæsker til at drive kølesystemet. Dette gør minibaren meget pålidelig og energieffektiv.

Minibarerne er helt stille, miljøvenlige, systemet er vedligeholdelsesfrit, og har en længere levetid.

Minikølerne er perfekte til hoteller og resorts. Næsten alle store hoteller og hotelkæder verden over bruger absorptionskølere.

Kontakt vores salgsafdeling for mere information.   info@boege.dk

Back bar køleskab brugt – her kan du efterspørge et back bar køleskab brugt – vi hjælper med alle anmodninger.