Showing all 8 results

Vakuumpakker industri

Vakuumpakker industri til ethvert storkøkken.

I ethvert moderne storkøkken er det vigtigt at man udnytter den plads man har, på den mest effektive måde. Derfor kan en vakuumpakker hjælpe med at skaffe mere plads på borde, i industrifryser eller køleskab.

At spare hver en centimeter i industrikøkkenet ved for eksempel at kunne pakke fryser og køleskab tæt, vil være en nemmere opgave med en industri vakuumpakker.

Fordele ved en professionel vakuumpakker

En professionel vakuumpakker kan hjælpe dig med at udnytte pladsen til hver en cm. En vakuumpakker hjælper med at suge luften ud af indpakningen, så maden fylder mindst muligt.

Med en vakuumpakker i industrikøkkenet kan du få pakket dine råvarer på en både en skånsom og effektiv måde. Dette gælder alle typer for råvarer – både grøntsager, kød eller andet. Vakuumpakningen giver ikke mindst en længere holdbarhed af maden.

Længere holdbarhed af mad med en vakuumpakker industri

Når mad bliver udsat for ilt, opstår der hurtigere bakterier i maden. En vakuumpakker hjælper med at forlænge holdbarheden op til 5 gange, da maden ikke bliver udsat for ilt i samme grad. Du bevarer samtidig vitaminer, proteiner, aromastoffer mm. så maden stadig får bevaret den gode smag samt friskhed.

I et restaurationskøkken eller kantine har man ofte flere rester som kan bruges til senere brug. Ved at forsegle maden med en vakuumpakker kan selv den mindste portion gemmes. Det store plus er udover den økonomiske besparelse også den miljøvenlige handling man foretager ved at undgå madspild.

I et stort eller lille køkken skal man tænke på mængden man indkøber. Ved at benytte sig af vakuummetoden kan man handle forsvarligt og fornuftigt ind da man kan opbevare madvarerne i langt længere tid.

Kontakt vores salgsafdeling for mere information.

info@boege.dk