Vakuummaskine KitchenLine

KONTAKT OS FOR PRIS / TILBUD

    Telefon nummer


    Direkte kontakt

    ANMOD OM TILBUD

    Kan du ikke se prisen på et produkt, eller vil du gerne anmode om et tilbud?

    Smart mindre vakuummaskine til brug i f.eks. den mindre restaurant eller café – maskinen er robust udført i rustfrit stål og med et kraftigt håndtag.

    420 mm tætningsstrimmel, tætningsstangbredde: 5 mm.
    Velegnet til poser på rulle
    Digital visning af vakuum og tætningscyklus.
    Vakuum kan genereres i en kontinuerlig eller pulserende tilstand.
    Yderligere knapper til hurtigstart af vakuum og tætning på håndtaget.
    Automatisk slukning efter 10 minutter uden brug.
    Høj effekt af tætningsbjælken reducerer forseglingstiden til 2-3 s.
    Højkapacitets dobbeltpumpe: 16l / min.
    Rustfrit stålkabinet.
    Robust håndtag.
    Kun egnet til prægede vakuumposer, op til 406 mm bredde.
    Vægt: 6,9 kg.

    Volt: 230
    Watt: 650
    Mål: 490x260x (H) 145

    Maskinen er ikke til kontinuerligt brug.

    SKU: 975374 Category:

    Om Produktet

    Vakuummaskine KitchenLine

    Vakuummaskin til industrielt brug.

    Smart mindre vakuummaskine til brug i f.eks. den mindre restaurant eller café – maskinen er robust udført i rustfrit stål og med et kraftigt håndtag.

    Brug:

    En professionel vakuumpakker kan hjælpe dig med at udnytte pladsen til hver en cm. En vakuumpakker hjælper med at suge luften ud af indpakningen, så maden fylder mindst muligt.

    Med en vakuumpakker i industrikøkkenet kan du få pakket dine råvarer på en både en skånsom og effektiv måde. Dette gælder alle typer for råvarer – både grøntsager, kød eller andet. Vakuumpakningen giver ikke mindst en længere holdbarhed af maden. Se alle

    Længere holdbarhed af mad med en vakuumpakker industri

    Når mad bliver udsat for ilt, opstår der hurtigere bakterier i maden. En vakuummaskin hjælper med at forlænge holdbarheden op til 5 gange, da maden ikke bliver udsat for ilt i samme grad. Du bevarer samtidig vitaminer, proteiner, aromastoffer mm. så maden stadig får bevaret den gode smag samt friskhed.

    I et restaurationskøkken eller kantine har man ofte flere rester som kan bruges til senere brug. Ved at forsegle maden med en vakuumpakker kan selv den mindste portion gemmes. Det store plus er udover den økonomiske besparelse også den miljøvenlige handling man foretager ved at undgå madspild.

    Downloads