Showing all 8 results

Tøndekølere / Impulskøler – Tøndekøler med logo

TEFCOLD tilbyder et attraktivt udvalg af mobile can coolers / tøndekølere – tøndekøler med logo efter ønske. Impulskølerne fås i flere forskellige designs, så de passer perfekt til din efterspørgsel efter impulskøler, der skal placeres lige foran de tørstige kunder.

Ideelt set er en tøndekøler brandet med logo og står klar ved skranken til iøjnefaldende impulssalg.

Alle modeller er konstrueret til tungt arbejde og til at lette mobiliteten. De fleste af tøndekølere er udstyret med hjul eller glidesko. Justerbar termostat til nem indstilling af den ønskede produkttemperatur.

For at sikre hurtig nedkøling af produkterne har alle modeller et integreret ventilatorstøttet kølesystem, der giver stabil temperatur.

Nedkølede drikkevarer ved skranken

Find den rette impulskøler til dine behov. En tøndekøler eller flaskekøler hjælper med at holde drikkevarerne i en behagelig temperatur især i den varmere periode af året.

Når du vil øge dit impulssalg, er det vigtigt, at du finder den rette placering af din tøndekøler. Denne kan variere afhængigt af sæsonen og af, om der eksempelvis er særlige events i nabolaget, der kalder på kolde drikkevarer.

Kontakt vores salgsafdeling for mere information.   info@boege.dk