Showing all 8 results

Kølebrønde til indbygning i borde

Hos Bøge Storkøkken finder du et solidt udvalg af kølebrønde til brug i restauranter, kantiner og caféer. Kølebrøndende er beregnet til indbygning i borde. Tag et kig på de forskellige modeller og se de tilhørende datablade. Hvis du har brug for hjælp eller nogen spørgsmål til en kølebrønd eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på Tlf: +45 44 66 28 11 eller pr. mail: info@boege.dk

Tefcold kølebrønd

TEFCOLD kølebrønde er designet til indbygning i borde. De er i rustfrit stål og designet til gastronorm pander. Kølebrøndende er fan afkølet.

Du finder Tefcold kølebrønde her på siden i forskellige mål og egenskaber. Sortimentet er nøje udvalgt, så du nemt finder en model der passer til netop dine behov.

Hvis modellen du søger ikke er på listen, hjælper vi dig gerne med at undersøge muligheden for at fremskaffe den rigtige model.

Kølebrønd med kantiner

En kølebrønd med kantiner hjælper dig med at skabe overblik over de forskellige retter og holde dem adskilt. Når du har at gøre med buffetretter er kølebrønde med kantiner helt oplagt.

Vores kølebrønde har forskellige funktioner. En kølebrønd med motor hjælper dig med at nedkøle mad og drikkevarer. Tjek evt. kølebrønd til drikkevarer, kølebrønd til øl, kølebrønd til vin eller kølebrønd til flasker.