Showing 1–10 of 19 results

Vinkøleskab | Vin køleskabe industri

Vinkøleskab til restauranter og barer mm. Se det spændende udvalg af vin køleskabe hos Bøge Storkøkken. Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige vinkøleskabe til opbevaring af dine vinflasker opbevaret i restauranten, baren eller andet, hvor vinen opbevares ved den helt rigtige temperatur.

Et vinkøleskab er en rigtig god løsning til restauranter, barer, caféer eller andre steder, hvor der serveres vin. Vin køleskabe er beregnede til, at holde vinen nedkølet, samtidig med at man viser kunderne udvalget af vine på en præsentabel og overskuelig måde.

Hos Bøge Storkøkken finder du et stort udvalg af vin køleskabe i forskellige størrelser og med forskellige egenskaber i fokus. Derfor kan du nemt finde dét vinkøleskab, der passer bedst til dine behov. Hvis du søger et vinkøleskab der ikke findes på siden, er du velkommen til at tage kontakt til os. Så hjælper vi dig med, at finde dét du søger. Fælles for alle vin køleskabe på siden er, at de er udstyret med en glasdør, der giver fuldt udsyn til indholdet af vine.

Se hele udvalget af vin køleskabe hos Bøge Storkøkken

Når det gælder hvidvin og rosé foretrækker de fleste at drikke deres vin afkølet. Det skal serveres koldt eller køligt og friskt, direkte fra et vinkøleskab.
Hos Bøge Storkøkken finder du forskellige typer af industri vinkøleskabe. Vi har fx vin køleskabe, med justérbare hylder, således at flaskerne både kan ligge ned eller stå op. Dette er især praktisk til restauranter der serverer vin på glas, og derfor skal have mulighed for at opbevare de åbne flasker i stående position.
I modsætning til et standardkøleskab er et vinkøleskab designet med formålet, at holde en stabil temperatur med en tolerance på én grad celsius. Et vinkøleskab kan normalt også holde et stabilt niveau fra 5 °C til 20 °C, så temperaturområdet er betydeligt større og mere stabilt end et almindeligt køleskab. Vinkølekompressoren er ikke mindst monteret på en silikonebund. Dette gør, at der absorberes vibrationer, hvilket er helt essentielt, da vin kræver ro og stilhed.

Tefcold vinkøleskabe

TEFCOLD tilbyder et bredt udvalg af vinkølere og dispensere til opbevaring samt vinkøleskabe til elegant præsentation og servering af vin.

Deres klassiske CPV1380 og CPP1380 modeller er tilgængelige med solid eller glasdør.

Den eksklusive TFW-serie har et elegant såvel som praktisk design, herunder udtrækshylder til nem håndtering af vinflaskerne. Serien fås i et sort design, et rustfrit stål design eller med en elegant rammeløs glasdør.

Kontakt vores salgsafdeling for mere information.   info@boege.dk