Showing all 5 results

Industriopvaskemaskine underbordsmodel – industri opvaskemaskine

Industriopvaskemaskine underbordsmodel – industri opvaskemaskine til storkøkken, restauranter, kantine, cafeer mm. Ny og brugt underbordsopvaskemaskine. Kontakt os hvis du ønsker at købe en brugt underbordsopvaskemaskine.

Underbodsopvasker – Industriopvaskere

Skal du have en billig industriopvaskemaskine, så køb den hos Bøge Storkøkken. Vi har stor ekspertise i industriopvaskere og et stort udvalg af opvaskemaskiner til industri.

Der findes mange forskellige industrielle opvaskemaskiner. En industri opvaskemaskine er et must i restauranter, kantiner, barer og institutioner mm. Hvad der passer til den enkeltes behov kan variere. Med en industriopvaskemaskine underbordsmodel får du en industriopvasker som fylder mindre og som passer godt ind til caféer, kantine og steder hvor du ikke behøver at vaske meget på kort tid.

Spørg for vejledning –  info@boege.dk.

Underbordsopvaskemaskinen er den mest solgte blandt caféer og restauranter. Industriopvaskemaskine underbordsmodel anvender 50×50 opvaskebakker, som er den mest almindelige bakketype til industriopvaskere. Maskinens ydre mål er bygget så den ofte passer under en bordplade eller i et skabsmodul. Bakken indsættes via frontlågen på maskinen og bakken kan stå på den åbne låge for at dryppe af efter en vask.

Underbordsopvasker – Underbordsopvaskere

Find din nye underbordsopvasker her – Stort udvalg af underbordsopvaskere

Hos bøge Storkøkken er vi autoriserede forhandlere af professionelle underbordsopvasker fra Smeg. Vores salgsafdeling står klar til at finde den helt rigtige løsning til lige netop dit behov – Kontakt vores salgsafdeling her:

Har du allerede en Underbordsopvasker, men har brug for service, sæbe/afspændning eller flaskeskift – så kan du bestille her – vi leverer sæbe samt afspænding til din industri opvaskemaskine.

Kontakt vores salgsafdeling for mere information.   info@boege.dk