SMEG SWT262TD-1 Professionel opvaskemaskine

KONTAKT OS FOR PRIS / TILBUD

  Telefon nummer


  Direkte kontakt

  ANMOD OM TILBUD

  Kan du ikke se prisen på et produkt, eller vil du gerne anmode om et tilbud?

  33,992.00 kr. ex. moms

  33,992.00 kr. ex. moms

  Om Produktet

  Smeg SWT262TD-1 Professionel opvaskemaskine er udstyret med 6 programmer og en integreret doseringspumpe til opvaskemiddel og rensning.

  Opvaskemaskinen har dobbelt kurv og et vaskesystem med rent vand.

  Programmer:
  Med 6 programmer og et renseprogram på 85°C og 93°C findes der en indstilling til enhver opvask.

  Professionel opvaskemaskine der lever op til fødevarestyrelsens krav og kan endvidere anvendes til termisk desinfektion af instrumenter mv i tandlæge- og lægeklinikker hvor der ikke er krav til datalogging.

  Doseringsanordning til vaskemiddel – manuel
  Peristaltisk doseringsanordning til vaskemiddel – manuel
  Integreret skyllemiddel
  Peristaltisk skylledoserer – manuel
  Peristaltisk doseringsanordning til vaskemiddel – manuel
  Blød Start

  Cyklustæller
  Skyllepumpe
  Pausetank
  Automatisk åbning låge/hætte
  Kemikalieniveau sonde -valgfri
  Dobbelt kurv – tilvalg

   

  Ideel til brug i Fødevarehandel, Sundhed og omsorg, Kontorer, og Institutioner

  Køb denne profesionelle industriopvaskemaskine i top kvalitet. Få meget kvalitet for pengene med en industriopvasker fra Bøge Storkøkken. Kontakt os hvis du har spørgsmål til produktet eller har brug for vejledning til at vælge det rigtige produkt til netop dine behov.

  Tjek at hygiejnen er i top. Hygiejnen i et køkken er yderst vigtig. Ikke mindst, når man serverer mad til mange gæster.

  Downloads

  About brand
  SMEG Professionelle opvaskemaskiner SMEG professionelle opvaskemaskiner repræsenterer den naturlige udvikling af mere end 40 års erfaring i design og fremstilling af opvaskemaskiner. Disse industriopvaskere er udelukkende lavet i Italien og dedikeret til barer, restauranter og sociale steder. Maskinerne er kendetegnet ved teknologirige vaskeløsninger og tillader reduceret strømforbrug, kvalitetsresultater og garanteret hygiejne. Dette er kombineret med et karakteristisk design. Særligt støjsvage industriopvasker med sans for detaljer er de kategoriseret i specifikke modeller, herunder underbordsopvaskemaskiner, glasvaskere og hætteopvaskemaskiner. Smeg har også udviklet specifikke serier inden for hver af de forskellige modeller, differentieret efter deres funktioner, tekniske egenskaber, vasketyper. (Topline, Easyline, Ecoline, SWT).

  Smeg opvaskemaskiner

  Smeg har adskillelige års erfaring i at designe og producere opvaskesystemer, og leverer derved innovative og pålidelige opvaskemaskiner af høj kvalitet. Hætteopvaskemaskiner som er effektive og hurtige så du nemt kan komme opvasken til livs. Vaskeprogrammerne varer mellem 1,5 og 4 minutter, hvormed du kan nå at køre store mængder af opvask igennem på kort tid. Industriopvaskerne fra SMEG er udstyret med sæbe og afspændingspumpe og har indbygget tømmepumpe.

  Langvarig teknologisk ekspertise inden for produktdesign og konstruktion gør det muligt at skabe innovative løsninger, der garanterer maksimal komfort på arbejdspladsen og fremragende resultater.

  Service Smeg Service smeg maskiner. Vi servicerer din smeg maskine når den går i stykker. Du kan også tegne en serviceaftale, så den jævnligt bliver kigget igennem inden uheldet er ude. H.T.R. Skyllesystem Flere modeller er udstyret med H.T.R. - High Temperature Rinse - system, som garanterer kontrol af skyllevandets tryk og temperatur. Skyllepumpen opretholder et konstant vandflow uanset net trykket. Dette garanterer effektiv skylning og hurtig tørring, når skuffen åbnes.