Salamander grill til opvarmning af mad

Salamander grill er en Professional salamander til alle storkøkkener. Du holder din mad varm, ved at placere den på risten inde i salamanderen.
Salamandere med justerbare fødder. Indstil temperaturen, så den passer perfekt i styrken. Vi hjælper dig med at finde den rigtige salamander med bl.a. justérbar højdes på låget.

Kontakt vores salgsafdeling for mere information om de Salamandere vi kan anskaffe.

Vi hjælper dig med at finde det helt rigtige produkt til dine ønsker. Derudover hjælper vi dig med reparation samt service af salamander og andet koge- stege udstyr. Vores teknikere kører rundt på hele Sjælland, hvor de yder den bedste service på alt storkøkken udstyr. Vores Salgs- og serviceteam står samtidig klar til at hjælpe med de spørgsmål du måtte have samt anskaffelse af de rigtige produkter samt reservedele.

info@boege.dk

En salamander fungerer lidt ligesom en klemgrill der varmer dit brød, men en salamander varmer kun fra toppen.

Salamandere bruges ofte på restauranter, hvor kokken får mulighed for at riste toppen af en madvare på en lettere måde. Fx er bruchetta med ost eller lignende en god mulighed. Hvis du ønsker at brune maden af på toppen for at give den, den helt rigtige glød, så er en Salamander et godt valg.

Salamandere med justerbar højde, er gode til at brune dit produkt af, så det får den helt perfekte brune glød. Salamandere  bruges derudover oftere til den lidt finere restaurant madlavning, hvor en brødvarmer og en klemgrill oftere bruges til panini, bagels burgerboller mv. som man finder i caféer, mindre restauranter og kantiner.