Eloma Multi-Clean afspændingsmiddel – 10 liter

KONTAKT OS FOR PRIS / TILBUD

  Telefon nummer


  Direkte kontakt

  ANMOD OM TILBUD

  Kan du ikke se prisen på et produkt, eller vil du gerne anmode om et tilbud?

  Eloma Multi-Clean agspændingsmiddel er en effektiv ovnrens á 10 liter. Afspændingsmidlet er specielt udviklet til Eloma ovne.

  SKU: 10901003001 Category:

  Om Produktet

  Eloma Multi-Clean afspændingsmiddel er en effektiv ovnrens á 10 liter. Afspændingsmidlet er specielt udviklet til Eloma ovne.

  Rensemidlet fjerner fedt og snavs effektivt og giver et rent og friskt resultat. Når produktet bruges rigtigt, sikrer du at din maskine får en forlænget levetid, og kan klarer sig bedre uden hyppige service besøg.

  Eloma Multi-Clean afspændingsmiddel

  Eloma er en virksomhed udviklet til at garantere den højeste effektivitet blandt kombiovne, bageovne og konvektionsovne. De leder altid efter fremtidssikrede og innovative løsninger. Med Eloma Multi-Clean afspændingsmiddel sikrer du en grundig og effektiv rengøring af din ovn.

  Afspændingsmidlet fungerer godt med Eloma sæbe.

  Skal du have service på din industriopvasker?

  Bøge Storkøkken har et team af dygtige serviceteknikere som kører rundt på hele Sjælland for at servicere din industrimaskine. Når du booker tid til service er du velkommen til at meddele os, hvis teknikeren skal tage en dunk sæbe eller afspænding med.

  Vi servicerer din industriopvasker – bestil service her

  Sikrer altid at hygiejnen er i top.

  Downloads

  About brand

  Eloma ovne

  Eloma er baseret på en afbalanceret blanding af det traditionelle og moderne. Eloma er desuden forbedret af udviklingen af ​​den første kombidamper til den seneste JOKER-generation. Producenten forbliver tro mod denne filosofi af kombinationen, så kunderne kan fortsætte med at opleve glæden ved madlavning og bagning i fremtiden. For Eloma er "100 procent af produktionen i Tyskland" tro efter tradition. De forpligter sig til at levere den allerbedste kvalitet takket være tysk teknik og håndværk. For Eloma omfatter moderne de aspekter af teknologi med lille miljøpåvirkning, alsidighed og enkel betjening, som er sjov og let at forstå. Industri ovne fra Eloma er skabt til kokken som vil tage madlavningen op på helt nye højder. Som en global leder af kombidampere, bageovne og konvektionsovne til den professionelle sektor, betragter de ikke sig selv som blot en industri virksomhed, men snarere som håndværkere, der arbejder for håndværkere. Kokke, slagtere og bagere yder et væsentligt bidrag til udviklingen af ​​deres professionelle udstyr. Og da de altid fokuserer på det menneskelige element, er de i stand til at udvikle brugervenlige produkter. Produkter der gør livet lettere som professionel kok.