CRPF2430 Kølerum

Nem, økonomisk og effektiv opbevaring i kølerum Tilslutningsklar efter samling (plug-in), Mange tilpasningsmuligheder, Nem adgang til produkter, Lette at samle, Skridsikkert gulv i SS304 rustfrit stål, 80 mm isolering i panelerne, Hylder kan tilkøbes, Rampe kan tilkøbes for at sikre let adgang

Varenummer (SKU): 44186 Kategori:

Om Produktet

Nem, økonomisk og effektiv opbevaring i kølerum

Kølerum er ideelle som plug-in, da opstilling er både hurtig og nem. Køleenheden er forudmonteret i et panel og kræver ikke ekstra ekspertise. Der er ikke behov for at bore eller skære ved opstilling. De udskiftelige modulpaneler tillader faktisk varierende placering af både panelet med køleenheden og panelet med døren. Kølerummet kan bruges i restauranter, delikatesser, caféer osv. De er en fantastisk måde at skabe optimal og effektiv køleplads til en meget overkommelig pris. Med et kølerum kan der let tilgængelig opbevares mad, mejeriprodukter og drikkevarer. De mange forskellige kølerumsstørrelser giver rig mulighed for tilpasning efter behov, uanset forhold. Kølerum forfindes både med køl og frys. Hylder er valgfrit og kan tilkøbes. Der kan også tilkøbes en rampe for at få let adgang til kølerummet med et rullebord eller en bakkevogn (kølerummet er ikke egnet til palleløftere). Vores serie af kølerum og fryserum har et lavt energiforbrug takket være den effektive polyuretanisolering i panelerne kombineret med et energivenligt kølesystem. Ikke velegnet til udendørsbrug.

Downloads

Produktblad

Download

Brugermanual

Download

Reservedele

Download
About brand

Tefcold køleskab - fryser mm.

Hos Bøge Storkøkken tilbyder vi produkter indenfor køl og frys af mærket Tefcold. Alle produkter er af høj kvalitet og er nøje udvalgt efter vores kunders ønsker og behov. Derudover er der mulighed for, at skræddersy produkter efter netop dine ønsker og behov - hvis de nuværende produkter ikke lever helt op til dine krav. Læs mere om Tefcold.

Service på køl og frys

Bøge Storkøkken tilbyder service på alt storkøkkenudstyr inden for køl og frys. Vores service afdeling har egne serviceteknikere, som alle er tilknyttet kontoret i Lynge. Derfra udfører de storkøkken service på Sjælland, Lolland og Falster. Du kan bestille service her.
Tekniske Specifikationer
Mål og indhold
Temperatur-interval 0 til +8 °C
Klimaklasse 5
Brutto-/ Nettovægt 676 / 646 kg
Brutto-/ Nettovolumen l
Intern volumen 12.98 m³
Vægtykkelse 80 mm
Densitet isolering 42 kg/m³
Design og materialer
Eksteriør Hvid
Interiør Hvid
Indvendigt lys LED
Lås Ja
Dørantal & type 1
Vendbar dør Ja
Maks gulvbelastning 1500 kg/m²
Køling og funktioner
Termostat, type Elektronisk
Køling, type Ventileret
Afrimning, type Automatisk, varm gas
Kølemiddel R290
Kølemiddel, mængde 170 g
Termometer Ja
Strøm og forbrug
Energiforbrug 23.4 kWh/24t
Årligt energiforbrug 8541 kWh/år
Effekt 560 W
Spænding / Frekvens 220-240/50-60 V/Hz
Dimensioner
Indvendige mål (BxDxH) 2240 x 2840 x 2040 mm
Udvendige mål (BxDxH) 2400 x 3000 x 2200 mm
Pakkemål (BxDxH) 2500 x 1900 x 2400 mm
40' container kapacitet 8 stk