P R O J E K T A F D E L I N G E N

BØGE Storkøkkens projektafdeling er et hold af dygtige og kreative arkitekter, bygningskonstruktører, teknikere og køkkenuddannede fagfolk, alle med mange års erfaring og ekspertise inden for totalindretning af storkøkkener. Vi projekterer og udfører ombygning af funktionelle og ergonomisk rigtigt indrettede produktionskøkkener til virksomheder, hospitaler, plejehjem, hotel/restauranter, cafeer, børnehaver og andre institutioner.

Det er vores filosofi, at den samme person fra Bøge følger et projekt fra start til slut. Dvs. at det er den samme person som har kontakten til kunden, rådgivere, byggepladsen, etc. Det er også denne person, der deltager på byggemøder og er til stede, når varen leveres og som underviser i brug og ved-ligeholdelse af maskiner. Alt dette for at sikre, at ingen kommunikation går tabt,
og at projektet lykkes til fulde.

Skriv til os Tlf. +45 44 66 28 11

E K S P E R T I S E

BØGE Storkøkken arbejder efter KS-norm ISO 9001 og er på vej til at blive miljøcertificeret efter ISO 14001. Vi udarbejder også drift og vedligeholdelsesplaner. Vi anvender de nyeste AutoCad tegneprogrammer i 2D og 3D til udarbejdelse af målfaste tegninger. Vi bruger den nødvendige tid på at løse opgaverne til kundens tilfredshed og med 3D tegninger skaber vi det færdige resultat på papiret, inden sagen ordres og sættes i produktion.

Serviceafdelingen er udstyret med kvalificerede og faguddannede montører, som kan tilkaldes døgnet rundt. Med en serviceaftale er du sikret den daglige drift og et løbende eftersyn af dit køkken – hvor vi har ekspertise og erfaring lige fra opvaskemaskiner til store industriovne. Vi glæder os til en snak om dit næste storkøkkenprojekt. Vi løser alle opgaver inden for det professionelle køkken-område.

Vi har lavet hundredevis af køkkener lige fra mindre cafeer og pizzariaer til større kantiner og restauranter.

Vi anvender de nyeste AutoCad tegneprogrammer i 2D og 3D til udarbejdelse af målfaste tegninger.

Vælg BØGE storkøkken ApS som samarbejdsparter – vi har mere end 30 års erfaring.

U D V A L G T E  R E F E R E N C E R

Nobis Hotel
Scandic Hotel Århus
Scandic Hotel
Pandora – Produktionskøkken/Buffetområde
Randers Svømmecenter – Produktions- og cafekøkken
Plaza 1 – Anretterkøkken
Valby Torvehaller – Food Court
Borger Kroen – Køkken
Moe – Produktionskøkken/Buffetområde
Alfa Laval – Produktions Køkken/Buffetområde
Børnehaver i København – 9x produktionskøkken
Nira Sushi – Produktionskøkken
Øresunds Kollegiet – Cafekøkken
Holbæk Skibsværft – Cafekøkken

Food Court Næstved – 6x cafekøkken
Simens Ballerup – Produktionskøkken/Buffetområde
Asia House – Anretterkøkken Ganløse skole – Skolekøkken
Hillerød Sundhedscenter – Køkken, Vaskeri og Skyllerum
Willis – Produktionskøkken/Buffetområde
Cafe La Quat Helsinge – Cafekøkken
Ishøj Skole – Produktionskøkken
Wok Shop Rungsted – Køkken
Wok Shop Hellerup – Køkken
Cafe Papilion – Cafekøkken
Zhiki Sushi – Cafekøkken
Kammeradvokaten – Buffetdisk
Flavor House Tønder – Køkken
Frederiksberg Boldklub – Køkken
Sushi Hørsholm – Køkken
Borgerkroen – Køkken

P R O J E K T F O R L Ø B

Design og Indretning af køkkener til: Kantiner, Offentlige institutioner, plejehjem, daginstitutioner, Restauranter og Hoteller.

Projektafdelingens erfarne konsulenter og teknikere har mange års erfaring med individuel projektering, indretning og specialdesign af storkøkkener og kantineområder.

Et typisk projektforløb ser således ud:

  • Dialog med kunden/entreprenøren/arkitekten/ingeniøren med udarbejdelse
    af behovsanalyse og skitseforslag.
  • Udarbejdelse af tilbud med plantegninger af storkøkken og kantineområde i mål 1:50/1:100 tegnet i AutoCad. Udarbejdelse af 3D tegninger af specialdesignet udstyr såsom udleveringsdiske og buffeter i mål 1:50/1:20, tegnet i AutoCad.
  • Dialog med kunden/entreprenøren/arkitekten/ingeniøren, hvor ændringer rettes
    til og reviderede tegninger fremlægges.
  • Ved endelig ordre udføres detaljerede plan- og opstalttegninger af storkøkken og kantineområde i mål 1:20, tegnet i AutoCad, med alle relevante tekniske beskrivelser og mål. Udarbejdelse af produktionstegninger i plan, opstalter, snit og 3D tegninger af udleveringsdiske og buffeter i mål 1:20/1:5, tegnet i AutoCad.
  • Alle relevante øvrige leverandører såsom: El – VVS – Ventilation får tilsendt projektmappe med alle nødvendige tegninger og tekniske oplysninger til brug for
    netop Deres område.
  • Ved montering vil opgaven blive udført af vore erfarne montører der er faguddannede elektrikere, smede og snedkere. Der vil løbende blive foretaget kvalitetssikring af opgaven.
  • Inden endelig afleveringsforretning vil alt udstyr blive afprøvet og testet
  • Ved afleveringsforretning afleveres kvalitetssikringsmapper samt drift- og
    vedligeholdelsesmapper. Eventuelle fejl og mangler rettes og udbedres.
  • Ved ibrugtagning af køkkenet vil vore erfarne konsulenter instruere personalet i
    brugen af det nye udstyr. Ønskes det har vi tilknyttet en erfaren kok, der gerne
    kommer og ”øser af” sin store viden om mulighederne i f.eks. en Combi-steamer ovn.