CR 180x240x220 Kølerumspaneler 120 mm

KONTAKT OS FOR PRIS / TILBUD

  Telefon nummer


  Direkte kontakt

  ANMOD OM TILBUD

  Kan du ikke se prisen på et produkt, eller vil du gerne anmode om et tilbud?

  39,662.17 kr. ex. moms

  Cold room panels with 120 mm insulation Only panels – without cooling unit, Interlocking connection system, 120 mm panel insulation, Many customisation possibilities, Easy access to products, Easy assembly, Anti-slip floor in SS304 stainless steel, Shelves available as accessory, Ramp available as accessory for easy access

  39,662.17 kr. ex. moms

  Out of stock

  Om Produktet

  Kølerumspaneler med 120 mm isolering

  TEFCOLDs kølerumspaneler er nemme at samle vha. et simpelt låsesystem i panelerne. Modul-panelerne kan samles i forskellige konstellationer, hvilket gør, at du kan flytte døren og skræddersy rummet, så det passer til den plads, du har til rådighed. Kølerum bruges ofte i restauranter, delikatesser, caféer og i baglokalerne til diverse butikker og supermarkeder osv. Kølerum tilbyder en fantastisk måde at skabe optimal og effektiv køleplads til en meget overkommelig pris. Vores serie af kølerumspaneler er udstyret med effektivt polyuretanisolering. Hvis du kombinerer rummet med en af vores energivenlige monoblock køleenheder, får du en høj ydeevne med et lavt energiforbrug. I forhold til tilbehør, har du mulighed for at tilkøbe en rampe, der giver let adgang til kølerummet med et rullebord eller en bakkevogn (kølerummet er ikke egnet til palleløftere). Vi tilbyder også reoler for at optimere pladsen bedst muligt. Det er også muligt at købe kølerumsmodeller med en bredere dør (se WD modellerne). Panelerne er ikke velegnet til udendørsbrug.

  Downloads

  Produktblad

  Download

  Reservedelsliste

  Download
  About brand

  Tefcold køleskab - fryser mm.

  Hos Bøge Storkøkken tilbyder vi produkter indenfor køl og frys af mærket Tefcold. Alle produkter er af høj kvalitet og er nøje udvalgt efter vores kunders ønsker og behov. Derudover er der mulighed for, at skræddersy produkter efter netop dine ønsker og behov - hvis de nuværende produkter ikke lever helt op til dine krav. Læs mere om Tefcold.

  Service på køl og frys

  Bøge Storkøkken tilbyder service på alt storkøkkenudstyr inden for køl og frys. Vores service afdeling har egne serviceteknikere, som alle er tilknyttet kontoret i Lynge. Derfra udfører de storkøkken service på Sjælland, Lolland og Falster. Du kan bestille service her.
  Tekniske Specifikationer
  Mål og indhold
  Brutto-/ Nettovægt 575 / 550 kg
  Brutto-/ Nettovolumen l
  Intern volumen 6.6 m³
  Vægtykkelse 120 mm
  Densitet isolering 42 kg/m³
  Design og materialer
  Eksteriør Hvid
  Interiør Hvid
  Lås Ja
  Dørantal & type 1 hængsl. skummet dør
  Vendbar dør Ja
  Maks gulvbelastning 2000 kg/m²
  Dimensioner
  Indvendige mål (BxDxH) 1560 x 2160 x 1960 mm
  Udvendige mål (BxDxH) 1800 x 2400 x 2200 mm
  Pakkemål (BxDxH) 2150 x 1500 x 1500 mm
  40' container kapacitet 6 stk