CR 210x300x212 NF Kølerumspaneler 80 mm

KONTAKT OS FOR PRIS / TILBUD

  Telefon nummer


  Direkte kontakt

  ANMOD OM TILBUD

  Kan du ikke se prisen på et produkt, eller vil du gerne anmode om et tilbud?

  33,303.47 kr. ex. moms

  Cold room panels with 80 mm insulation – without floor Only panels – without cooling unit, Interlocking connection system, 80 mm panel insulation, Many customisation possibilities, Easy access to products, Easy assembly, Shelves available as accessory

  33,303.47 kr. ex. moms

  Out of stock

  Om Produktet

  Kølerumspaneler med 80 mm isolering – uden gulv

  TEFCOLDs kølerumspaneler er nemme at samle vha. et simpelt låsesystem i panelerne. Modul-panelerne kan samles i forskellige konstellationer, hvilket gør, at du kan flytte døren og skræddersy rummet, så det passer til den plads, du har til rådighed. Denne model leveres uden gulv. Kølerum bruges ofte i restauranter, delikatesser, caféer og i baglokalerne til diverse butikker og supermarkeder osv. Kølerum tilbyder en fantastisk måde at skabe optimal og effektiv køleplads til en meget overkommelig pris. Vores serie af kølerumspaneler er udstyret med effektivt polyuretanisolering. Hvis du kombinerer rummet med en af vores energivenlige monoblock køleenheder, får du en høj ydeevne med et lavt energiforbrug. Vi tilbyder reoler med hylder som tilbehør for at udnytte pladsen bedst muligt. Det er også muligt at købe kølerumsmodeller med en bredere dør (se WD modellerne). Panelerne er ikke velegnet til udendørsbrug.

  Downloads

  Produktblad

  Download

  Reservedelsliste

  Download
  About brand

  Tefcold køleskab - fryser mm.

  Hos Bøge Storkøkken tilbyder vi produkter indenfor køl og frys af mærket Tefcold. Alle produkter er af høj kvalitet og er nøje udvalgt efter vores kunders ønsker og behov. Derudover er der mulighed for, at skræddersy produkter efter netop dine ønsker og behov - hvis de nuværende produkter ikke lever helt op til dine krav. Læs mere om Tefcold.

  Service på køl og frys

  Bøge Storkøkken tilbyder service på alt storkøkkenudstyr inden for køl og frys. Vores service afdeling har egne serviceteknikere, som alle er tilknyttet kontoret i Lynge. Derfra udfører de storkøkken service på Sjælland, Lolland og Falster. Du kan bestille service her.
  Tekniske Specifikationer
  Mål og indhold
  Brutto-/ Nettovægt 465 / 445 kg
  Brutto-/ Nettovolumen l
  Intern volumen 11.24 m³
  Vægtykkelse 80 mm
  Densitet isolering 42 kg/m³
  Design og materialer
  Eksteriør Hvid
  Interiør Hvid
  Lås Ja
  Dørantal & type 1 hængsl. skummet dør
  Vendbar dør Ja
  Dimensioner
  Indvendige mål (BxDxH) 1940 x 2840 x 2040 mm
  Udvendige mål (BxDxH) 2100 x 3000 x 2120 mm
  Pakkemål (BxDxH) 2200 x 1900 x 1040 mm
  40' container kapacitet 12 stk