Eloma Backmaster MT Bageovn – EB30XL

Eloma Backmasters-serien er udviklet og produceret med fokus på kvalitet  i topklasse.
Eloma har sammen med bagere udviklet en af de bedste bageovne på markedet til bagerier, butikker, cafeer, restauranter og fastfood-anlæg. Med fokus på perfekte bageresultater, høj pålidelighed og brugervenlighed, er Eloma bageovne den perfekte løsning for dem, der ønsker at udvikle deres forretning og øge rentabiliteten.

KONTAKT OS FOR PRIS / TILBUD

  Telefon nummer


  Direkte kontakt

  ANMOD OM TILBUD

  Kan du ikke se prisen på et produkt, eller vil du gerne anmode om et tilbud?

  39,800.00 kr. ex. moms

  Available on backorder

  SKU: BACKMTEB80-1-1 Category:

  Available on backorder

  Eloma Backmaster MT Bageovn – EB30XL

  Eloma Backmaster MT Bageovn:  KOMPATIBEL. KOMPAKT. FANTASTISK YDEEVNE! DEN LILLE PROFESSIONELLE BAGEOVN TIL FANTASTISKE BAGERESULTATER.

  BACKMASTER er den ultimative hjælp i dit bageri eller restaurant. Denne bageovn kombinerer Elomas bageekspertise med den fremadstormende, brugervenlige MT-teknologi. Denne teknologi giver fremragende bage resultater. Processer bliver sikrere, arbejdsgange kan standardiseres og det hele bliver lidt nemmere på en travl arbejdsdag.

  BAGNING I CENTRUM.
  Uanset om det er inden for et bageri, supermarked eller tankstation, er opgaverne mangfoldige. Denne bageovn er forberedt til disse opgaver. Med MT-teknologien og masser af professionelle muligheder understøtter den din hverdag – med system!

  AVANCERET MT-TEKNOLOGI
  MT-Technology gør applikationen endnu nemmere og sikrere. Med Quick Mode ASC kan tre passende bageprogrammer defineres og genstartes parallelt i løbet af dagen. Applikationsfejl udelukket.

  Det er den ideelle bageovn til supermarkeder, kaffebarer, kiosker, Bed & Breakfast hoteller eller tankstationer

  FORDELE:

  Multibagning Med Eloma Multibagning, kan du lave en række forskellige emner alle på samme tid, og tage dem friske ud af ovnen lige foran dine kunder.
  Multi-Eco-System Varmeveksler der opvarmer tilgangsvand til 80gr. via kondensat fra ovnrummet, hvilket bevirker en besparelse på 42% på vand og 16% på El.
  Climatic plus Climatic Monitor til indstilling af bage klima til præcis den rette temperatur og vand tilførelse i milliliter: temperatur, damp volumen, hvile og bagetider, forskellige blæserhastigheder.
  Materiale/kvalitet En robust konstruktion, tykkere ovnvægge, højkvalitets rustfrit stål og en kraftig isolering der minimere varmetab, giver kortere tilberednings tider, og forlænger levertiden af ovnen væsentligt.
  Steam Protection System (SPS) Automatisk dampudtræk i ovnrummet efter afslutningen af tilberedningen Giver et optimalt indeklima og sparer energi
  E/2 energibesparende funktion Den ekstra E/2-funktion gør det muligt at betjene ovnen på halv kraft for at spare energi.

  Service på din Eloma Bageovn – EB30XL

  Vi udfører service på din ELOMA ovn!

  Bestil service

  Læs mere om Eloma

  Downloads

  Brochure

  Download

  Datablad

  Download

  Brugervejledning

  Download
  About brand

  Eloma ovne

  Eloma er baseret på en afbalanceret blanding af det traditionelle og moderne. Eloma er desuden forbedret af udviklingen af ​​den første kombidamper til den seneste JOKER-generation. Producenten forbliver tro mod denne filosofi af kombinationen, så kunderne kan fortsætte med at opleve glæden ved madlavning og bagning i fremtiden. For Eloma er "100 procent af produktionen i Tyskland" tro efter tradition. De forpligter sig til at levere den allerbedste kvalitet takket være tysk teknik og håndværk. For Eloma omfatter moderne de aspekter af teknologi med lille miljøpåvirkning, alsidighed og enkel betjening, som er sjov og let at forstå. Industri ovne fra Eloma er skabt til kokken som vil tage madlavningen op på helt nye højder. Som en global leder af kombidampere, bageovne og konvektionsovne til den professionelle sektor, betragter de ikke sig selv som blot en industri virksomhed, men snarere som håndværkere, der arbejder for håndværkere. Kokke, slagtere og bagere yder et væsentligt bidrag til udviklingen af ​​deres professionelle udstyr. Og da de altid fokuserer på det menneskelige element, er de i stand til at udvikle brugervenlige produkter. Produkter der gør livet lettere som professionel kok.
  Tekniske Specifikationer
  Kapacitet 3 stk. 600x400 bageplader
  Automatisk Rengøring 5 programmer
  Hukommelse 400 Programmer med 20 trin.
  Blæserhastighed 5 niveauer.
  Tidsindstilling 1 min til 24 timer og kontinuerlig drift
  Blæser Autoreverse, Tidsstyret.
  Døråbning Automatisk lås og åbning af dør.
  Temperatur 30°C til 300°C
  Sprog Dansk
  Betjeningspanel Multi touchskærm 7”
  Kogebog/bagebog Vejledende. Kan tilpasses.
  EL tilslutning belastning 5,9 Kw
  Spænding 400 V 3N AC
  HACCP Logbog til HACCP. Aflæsning direkte på skærm.
  Sikringer 3 x 16 Amp
  Vand tilslutning 2 x koldt vand G 3/4“ 2-6 bar
  Afløb DN 50
  BxDxH: 760x685x530 mm