Josper Grill Ovn – HJA-PLUS Mini

KONTAKT OS FOR PRIS / TILBUD

  Telefon nummer


  Direkte kontakt

  ANMOD OM TILBUD

  Kan du ikke se prisen på et produkt, eller vil du gerne anmode om et tilbud?

  Josper kulovn HJA-PLUS Mini grillovn.

  • Jospers miniovn, anbefales til ca. 40 spisende gæster.
  • Tændingstiden er omtrent 25 minutter.
  • Dagligt kulforbrug på 6 til 8 kg.
  • Ydeevne pr. ladning på 7 timer.
  • Produktion i timen gennemsnitlig på 25 kg. samt en grilltemperatur på 250 til 350 grader.

  Category:

  Om Produktet

  Josper HJA-PLUS mini Grillovn er det perfekte valg, når der er pladsmangel. Du kan grille de bedste, mest saftige bøffer og bevar smagen, teksturen samt størrelsen. Grill op til 40% hurtigere end traditionelle åbne grille i en pladsbesparende bordpladeovn. Ovnen har ikke brug for en gas- eller el forbindelse. Josper HJA-mini er den perfekte ovn til de små restauranter, steakhouses, hoteller mm.

  HJA-Plus serien

  Ovnene i klasse A-serien, der nu er forbedret gennem anvendelsen af ​​den nye HJA-PLUS-standard, bevarer deres forgængeres design, kvalitet og pålidelighed sammen med øget ydeevne. Et forbedret hydraulisk dørlåsesystem strømliner driften for kokken. De nydesignede, moderniserede øvre og nedre ventilationsåbninger letter luftcirkulationen og er begge nemmere at rengøre. Et optimeret øvre tempereringsområde tillader tilpasning og lukning med diverse tilbehør inkluderet indeni.
  Konfigurationen af ​​HJA-PLUS giver mulighed for valg af valgfrie sideborde, samt skuffer og et øvre tempereringsskab efter brugerens behov. Forskellige farvemuligheder til låger, skuffer og tempereringsskab kan arrangeres efter aftale.

  Josper HJA-PLUS Mini Kul ovn. Josper A-PLUS Class, der anbefales til ca. 40 spisende gæster, har en tændingstid på ca. 25 minutter, dagligt kulforbrug på 6-8 kg og 7 timers selvstændig drift pr. ladning. Dens timeproduktion er ca. 25 kg og braiseringstemperaturen er 250-350 °C.

  Vægt: 75 kg

  Service på din mini grillovn

  Vores service afdeling har egne teknikere, som alle er tilknyttet kontoret i Lynge, hvorfra storkøkkenservice på Sjælland, Lolland og Falster udføres. Vi tilbyder service på alt storkøkken udstyr – industri modeller.

  Bøge Storkøkken blev oprindeligt grundlagt udelukkende som servicefirma, og derfor ved vi, hvor vigtigt god storkøkkenservice er.

  Vi servicerer alle mærker inden for køkkenmaskiner.

  Vores stab af serviceteknikere er løbende på kursus hos vores leverandører, og står altid parat til at servicere vores maskiner og udstyr med en hurtig og kompetent indsats, såvel som rådgivning i betjening af udstyret.

  Bestil service her.

  HJA-PLUS MiniA Klasse
  Ovn størrelse: 83x65x94 cm
  Grillmål: 58×34 cm± 40 måltider.
  Anbefalet monteringshøjde: 80-85 cm

  Downloads

  Datablad

  Download