Josper Grill ovn HJA-PLUS-L175-HCTD | med varmeskab, bord og skuffe

KONTAKT OS FOR PRIS / TILBUD

  Telefon nummer


  Direkte kontakt

  ANMOD OM TILBUD

  Kan du ikke se prisen på et produkt, eller vil du gerne anmode om et tilbud?

  HJA-PLUS-L175-HCTD
  Ovn størrelse: 104*117*104 cm
  Grill størrelse: 76*76 cm
  Anbefalet: +- 175 måltider

  Category:

  Om Produktet

  Josper Grill ovn med varmeskab, bord og skuffe

  Josper grill ovn med varmeskab er den perfekte grill til større restaurationer, steakhouses samt hoteller. Alle JOSPER grill ovne virker 100% med grillkul, og er skabt i et unikt lukket grillovnsdesign. HJA skaber optimale resultater til alle typer af mad.

  Over 50 års udvikling af teknologisk og innovativt udstyr til gavn for gastronomien og den krævende HoReCa-sektor. Tradition og innovationssamlet i designet af denne grill og ovn i en enkelt maskine, plus en lang række udstyr – til at mestre den gastronomiske grill. Maskine fremstillet med højteknologiske stållegeringer og komponenter af høj kvalitet.

  HJA-Plus serien

  Ovnene i klasse A-serien, der nu er forbedret gennem anvendelsen af ​​den nye HJA-PLUS-standard, bevarer deres forgængeres design, kvalitet og pålidelighed sammen med øget ydeevne. Et forbedret hydraulisk dørlåsesystem strømliner driften for kokken. De nydesignede, moderniserede øvre og nedre ventilationsåbninger letter luftcirkulationen og er begge nemmere at rengøre. Et optimeret øvre tempereringsområde tillader tilpasning og lukning med diverse tilbehør inkluderet indeni.
  Konfigurationen af ​​HJA-PLUS giver mulighed for valg af valgfrie sideborde, samt skuffer og et øvre tempereringsskab efter brugerens behov. Forskellige farvemuligheder til låger, skuffer og tempereringsskab kan arrangeres efter aftale.

  Josper HJA-PLUS-L175 Kulovn: den største ovn fra Josper. Anbefalet til omkring 175 spisende gæster, den har en tændingstid på omkring 40 minutter, et dagligt kulforbrug på 16-20 kg og 9 timers uafhængig drift pr. ladning. Produktion af ca. 110 kg i timen og en braiseringstemperatur på 250 til 350 °C.

  Service på din josper grill ovn med varmeskab

  Vores service afdeling har egne teknikere, som alle er tilknyttet kontoret i Lynge, hvorfra storkøkkenservice på Sjælland, Lolland og Falster udføres. Vi tilbyder service på alt storkøkken udstyr – industri modeller.

  Bøge Storkøkken blev oprindeligt grundlagt udelukkende som servicefirma, og derfor ved vi, hvor vigtigt god storkøkkenservice er.

  Vi servicerer alle mærker inden for køkkenmaskiner.

  Vores stab af serviceteknikere er løbende på kursus hos vores leverandører, og står altid parat til at servicere vores maskiner og udstyr med en hurtig og kompetent indsats, såvel som rådgivning i betjening af udstyret.

  Bestil service her.

  Downloads

  Datablad

  Download