Professionel Kaffemaskine Bonamat B5 L/R bordmodel

KONTAKT OS FOR PRIS / TILBUD

  Telefon nummer


  Direkte kontakt

  ANMOD OM TILBUD

  Kan du ikke se prisen på et produkt, eller vil du gerne anmode om et tilbud?

  15,812.00 kr. ex. moms

  For direkte vandtilslutning.

  Leveres m. bord konsol og drypbakke. Udført i rustfri stål.

  Det overskuelige betjeningspanel med LCD display kan indstillingerne hurtigt aflæses og ændres.

  Total og dagtæller, afkalkningssystem og indbygget tidsur. Leveres med 1 brygsystem og 2 beholdere på hver 5 liter, incl. filterkurv.

  15,812.00 kr. ex. moms

  Out of stock

  SKU: 36610001002 Category:

  Om Produktet

  Professionel kaffemaskine – Bonamat B5

  Professionel kaffemaskine med rund filtreringsmaskine til placeringer med vandtilslutning.

  Kaffemaskinen brygger store mængder kaffe i en separat beholder. Maskinen er desuden udstyret med digitalt display, total- og dagtællere, afkalkningssystem, kaffe – klar – signal, indbygget timer og optimale sikkerhedsforanstaltninger. Kaffemaskinen er inklusive beholder(e) type VHG, filterenhed(er) og drypbakke.

  Specifikationer:

  Opbevarings/kap.: 5 liter
  Time/kapacitet: 30 liter 240 kopper
  Bryggetid.: 10min/5Liter
  El tilslutning.: 3x400V+N+J 3,2Kw
  BXDXH: 452x440x799mm

  Downloads

  About brand

  Bravilor Bonamat

  Bravilor Bonamat er en førende producent af filterkaffemaskiner, espressomaskiner, fuldautomatiske kaffemaskiner og varmtvandsautomater. De er en familieejet virksomhed med mere end 70 års erfaring. I disse år er virksomheden vokset fra en grossist af catering- og restaurationsudstyr til sin nuværende status som specialproducent: De er en udvikler, producent og leverandør af internationalt omdømme med voksende ambitioner. Kvalitet er en rød tråd i hele Bravilors organisation. Det er en af ​​grundene til, at deres produkter er blevet set som pålidelige, højkvalitets og bæredygtige lige siden 1948. Det sætter de en ære i, og de bestræber sig på at inkorporere kvalitet i hele deres organisation: kvalitet er afgørende for processen med produktudvikling, valg af materialer , betjening af maskiner og adfærd hos deres professionelle medarbejdere.

  Innovation

  Deres R&D-afdeling arbejder løbende på fremtidige produkter: hvilke teknikker og hvilke funktionaliteter er nødvendige? Hvordan kan disse indarbejdes mest hensigtsmæssigt i deres kaffemaskiner? De seneste produktlanceringer har vist succesen med deres unikke kombination af brugervenlighed, kvalitet og innovation. Deres høje vidensniveau og mange års erfaring på området er også uundværlige for de OEM-tjenester, de leverer til kunderne.
  ISO 9001 certificeret
  Bravilor Bonamat har været certificeret til ISO 9001 for kvalitetsstyring siden 1992. Kvalitetsstyring er fuldt integreret i deres forretning. Deres kvalitetsstyringssystem bidrager til deres evne til løbende at levere produkter og ydelser, der lever op til kundernes forventninger og opfylder gældende regler. Kvalitet vejleder Bravilor Bonamat i at overvåge risici, foretage forebyggende målinger og sikre, at vde udnytter mulighederne fuldt ud. AEO certifikat Bravilor Bonamat er i besiddelse af AEO-certifikatet. AEO står for Authorized Economic Operator. AEO-konceptet indebærer, at toldmyndighederne udsteder et certifikat til virksomheder, der har bevist at de kontrollerer deres told og andre forpligtelser i forbindelse med international godstransport. AEO-certifikatet er gyldigt i Den Europæiske Union. Med dette certifikat er deres varer underlagt færre kontroller, og når brugerdefineret kontrol alligevel er i orden, vil deres forsendelser blive givet fortrinsbehandling. Bæredygtighed For Bravilor Bonamat som virksomhed betyder det brede bæredygtighedsbegreb deres ansvar over for fremtidige generationer, for at være i balance med miljøet og praktisere økonomi i forbruget af ressourcer. Bravilor Bonamat driver sin forretning på en måde, der opnår denne balance; for eksempel oparbejder de skrotmaterialer og minimerer deres restaffald. Siden år 2010 er fabrikken i Heerhugowaard blevet certificeret til ISO 14001 for miljøledelse. Dette illustrerer deres succes på dette område og viser deres effektive kontrol med forretningsprocesser og miljørisici. Ved at træffe foranstaltninger på politisk og organisatorisk niveau bidrager de systematisk til at minimere belastningen på miljøet. Et bedre miljø starter med hver enkelt persons handlinger.